geld lenen kost geld

Zet uw lening over van Moneyou | Volledig online

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Inhoudsopgave

Zet uw lening over van Moneyou | Volledig online


Moneyou-leningen overmaken

Als je een lening of lening bij Moneyou hebt, is het vaak goedkoper om deze om te zetten naar een lening met een lagere rente. Een lagere rente leidt direct tot een kortere looptijd, waardoor de lening beduidend goedkoper wordt.

ABN Amro trekt stekker uit Moneyou

ABN heeft bekend gemaakt dat alle Moneyou-activiteiten in Nederland en Duitsland met uitzondering van 1. stop onmiddellijkje bent Hypotheken. Maar wat betekent dat voor jou als Moneyou-klant met een lening? Moneyou maakt bekend dat de lening voorlopig gewoon doorgaat en dat klanten vanaf oktober geïnformeerd worden over de verdere gevolgen.

Herfinanciering betekent lagere rente en eerdere schuldvrijheid

Moneyou stopt of niet, bij Lenengeld.nl leen je tegen de laagste rente van Nederland. Dit betekent dat de laagste rentes van Lenengeld.nl lager zijn dan die van Moneyou. Of dit in uw geval ook het geval is, een lening wordt uiteindelijk afgestemd op uw persoonlijke en financiële situatie, dit kunnen wij kosteloos en vrijblijvend voor u nakijken.

onderhandse lening

Ook als je een persoonlijke lening van Moneyou hebt, kun je het goedkoop overmaken. De moderne persoonlijke lening kent geen boeteregeling meer. Dit betekent dat de persoonlijke lening boetevrij kan worden afgelost. Wij gaan voor u na of uw persoonlijke lening ook gratis kan worden afgelost, of u kunt zelf de voorwaarden van uw lening checken.

Gratis spaarcheque

Met onze online spaarcheck bereken je of het goedkoper is om je bestaande lening (of leningen) om te zetten naar een nieuwe lening. U voert uw huidige leningsaldo en uw huidige rentepercentage in en de tool berekent direct uw voordeel via Lenengeld.nl. Houd er rekening mee dat! Dit geeft een indicatie van wat wij kunnen bieden tegen de laagst mogelijke rente in verband met het uitstaande leenbedrag.

Vraag een gratis offerte aan

Wij controleren graag gratis en vrijblijvend of u in aanmerking komt voor deze lage rente. Vul dan ons sollicitatieformulier in en we gaan aan de slag. Aan de hand van een reeks gegevens kunnen wij direct nagaan welk aanbod wij u kunnen doen. Dit kost u slechts enkele minuten van uw tijd. Wij laten u graag geheel vrijblijvend zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Vraag een gratis offerte aan

Inhoudsopgave

0 +

Onze aanbieders