geld lenen kost geld

Uw bestaande lening oversluiten

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Inhoudsopgave

Uw bestaande lening oversluiten

Bestaande of lopende lening oversluiten

Mogelijk kunt u een bestaande of lopende lening overdragen naar een nieuwe kredietverstrekker. Dit proces wordt herfinanciering genoemd. Herfinanciering kan verschillende voordelen opleveren, zoals een lagere rente, een langere aflossingstermijn of beide.

Zorg ervoor dat u de voorwaarden en tarieven van verschillende kredietverstrekkers vergelijkt voordat u overgaat tot herfinanciering. U wilt niet eindigen met een lening met een hogere rente dan uw huidige lening.

Ook bij het oversluiten zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Zo kan het zijn dat u afsluitkosten moet betalen en dat de looptijd van de nieuwe lening anders kan zijn dan de oude. Zorg ervoor dat u alle voorwaarden van de nieuwe lening begrijpt voordat u ermee instemt.

Je bestaande lening oversluiten loont dus!

Als u geld wilt besparen op uw leningen, is het overdragen van uw bestaande lening naar een nieuwe geldschieter een van de beste manieren om dit te doen. Door een beetje onderzoek te doen, kunt u een nieuwe geldschieter vinden die u een lagere rente geeft, waardoor u op de lange termijn geld bespaart.

U kunt niet alleen geld besparen op rentetarieven, maar veel kredietverstrekkers bieden ook andere voordelen, zoals geen opstartkosten of boetes voor vervroegde aflossing. Dit betekent dat u nog meer geld kunt besparen door uw lening over te zetten naar een nieuwe kredietverstrekker.

Dus als u op zoek bent naar manieren om uw maandlasten te verlagen of sneller uit de schulden te komen, is het oversluiten van uw lening zeker het overwegen waard.

Inhoudsopgave

0 +

Onze aanbieders