geld lenen kost geld

Lening oversluiten

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Inhoudsopgave

Lening oversluiten

Lening oversluiten, rente vanaf 3,3%

Elke dag helpen we nieuwe klanten met eenvoudige overboekingen een goedkope lening. Lenengeld.nl is al jaren dé specialist in het herfinancieren van dure leningen. Dure leningen worden door alle banken verstrekt, of het nu kredietbanken of grote banken zijn. In veel gevallen kunnen wij u voorzien van een lager Interesse en a korter Looptijd via onze overdracht van productleningen. Het maakt niet uit waar je al een lening hebt, bij de Rabobank, ING of een andere bank. Wij dragen uw lening graag over. Hiermee kunt u tot duizenden euro’s verwerken geld besparen! Wij bieden u graag een nieuwe lening aan.

Sneller leenvrij door uw lening over te sluiten

Krediet overmaken: Onze bemiddeling zou u als klant eerder moeten helpen kredietvrij te krijgen. Dit doen wij door uw lening over te hevelen naar een lagere rente. Naast het oversluiten van doorlopende leningen en persoonlijke leningen, moet u ook denken aan openstaande schulden bij creditcardmaatschappijen of postorderbedrijven zoals Wehkamp en Zalando. in aanvulling op we zien veel klanten met een onnodig dure rekening-courantfaciliteit waar je snel rente op kunt betalen 10% wordt te veel betaald. Wij dragen graag een lening over.

Lenengeld.nl biedt u dan de mogelijkheid om uw lopende lening(en) elders over te sluiten. Dit zal ze samenbundelen en uw tegoed verhogen een Kredietbank. En natuurlijk tegen de laagste rente tegen gunstige voorwaarden, zodat u sneller kredietvrij bent!

Gratis spaarcheque

Leningoverdracht: Lenengeld.nl de Spaarcheque ontwikkeld. Deze rekenmodule vergelijkt uw huidige tegoed (of tegoeden) met de tegoeden die Lenengeld.nl kan regelen en berekent de mogelijke voordelen voor u. We gaan uit van de laagste rente waarover we kunnen onderhandelen. U kunt de module gebruiken door de volgende gegevens in te voeren:

 1. Het uitstaande bedrag van de huidige lening. Meerdere leningen? Gebruik dan de module aan het einde van deze pagina, waarin je meerdere leningen afzonderlijk kunt toevoegen en invullen
 2. Het huidige rentepercentage dat u betaalt over de lening
 3. Het huidige maandtarief dat u betaalt

Klik dan op de knop ‘Voordeel berekenen’ en je ziet direct de besparing bij Lenengeld.nl.

Leningen overdragen: hoe werkt het?

Bij het oversluiten van leningen werken wij samen met verschillende banken die de laagste rentetarieven van Nederland hebben. We kunnen elke lening oversluiten. Het maakt niet uit of het om een ​​persoonlijke lening, een doorlopende lening of een andere lening gaat.

Na uw vrijblijvende aanvraag gaan wij op zoek naar de goedkoopste aanbieding die past bij uw persoonlijke situatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunt u bij ons een gratis en vrijblijvende offerte opvragen. Wij sturen u de goedkoopste aanbieding zodat u direct weet hoeveel geld wij voor u besparen bij het oversluiten van uw leningen.

 1. Vul hier het aanvraagformulier voor het oversluiten van een persoonlijke lening of een doorlopende lening in – gemakkelijk en volledig online
 2. Wij zoeken dan voor u de goedkoopste rente
 3. U ontvangt de aanbieding per e-mail
 4. U ondertekent het aanbod en stuurt het terug
 5. Wij regelen dit voor u en informeren u zodra de lening is overgeschreven

Wilt u weten wat uw spaargeld is bij het oversluiten van uw leningen? Of wilt u weten hoe wij uw bestaande lening kunnen oversluiten? Een vrijblijvende offerte aanvragen gaat bij ons snel en eenvoudig.

Betaal ik een boete als ik mijn lening overdraag?

In principe kunt u een bestaande lening oversluiten zonder een boete te betalen. Is je oude lening een doorlopend krediet en zet je deze over naar Lenengeld.nl, dan krijgt de oude kredietverstrekker geen boete. Dit geldt ook voor Kredietkaarten, rood zijn op uw betaalrekening of op een tegoed bij het postorderbedrijf.

Een boete mag alleen verschuldigd zijn voor persoonlijke leningen die in het verleden zijn afgesloten en een lange looptijd hebben tot 15 jaar. Neem bij twijfel gerust contact met ons op. Wij kunnen het dan direct voor je nakijken.

Voordelen van lening oversluiten?

Door uw lening over te sluiten, kunt u duizenden euro’s besparen over de totale looptijd. De voordelen van een leningoverdracht zijn:

 • Minder interesse
 • kortere termijn
 • Het enige wat u hoeft te doen is zorgen voor een lening
 • Betaal de lening eerder af
 • Nieuwe, vaak betere voorwaarden
 • U bespaart tot duizenden euro’s over de looptijd
 • Zelf je lening overmaken, helemaal online

Welke leningen kunt u oversluiten?

Welke leningen? U kunt in principe elke lening oversluiten. Hierbij geldt: hoe langer de lening loopt of hoe meer leningen u heeft, hoe groter het voordeel. Hieronder staan ​​enkele voorbeelden van leningen die u kunt oversluiten:

 • Een persoonlijke lening
 • Een doorlopende lening
 • Saldo op uw creditcard
 • Rood staan ​​bij uw bank (meestal hoge rente)
 • Verzendtegoed

Heeft u meerdere leningen? Zet dat dan om in een overzichtelijke lening.

Veel Gestelde Vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over het oversluiten van uw lening. Heeft u na het lezen nog vragen of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij beantwoorden graag al uw vragen.

Kan ik extra geld lenen?

Bij het oversluiten van uw lening kunt u een grotere lening aanvragen dan uw oude lening. We onderzoeken of het mogelijk is om dit hogere krediet te verstrekken. Als dit mogelijk is, krijgt u een aanbieding waarin eerst de oude lening wordt afgelost met de nieuwe lening. De rest wordt dan aan u uitbetaald. Bedenk dat geld lenen geld kost.

Kan ik ook een andere vorm kiezen

U bepaalt naar welk type lening u uw lening wilt oversluiten, u kunt kiezen tussen een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. De kenmerken van deze leenvormen hebben we op een rijtje gezet in de leenwijzer. Nadat je het type lening hebt gekozen, selecteer je de gewenste maandtermijn en looptijd. Lenengeld.nl bemiddelt bij leningen zonder voorafgaand advies aan de consument, dit wordt alleen uitvoering genoemd. Deze vorm van lenen is alleen geschikt voor consumenten met voldoende kennis en ervaring op kredietgebied.

Kan ik meerdere leningen tegelijk oversluiten?

Ja, het is voor u mogelijk om een ​​nieuwe lening af te sluiten bij Lenengeld.nl, deze lening wordt gebruikt om uw oude leningen af ​​te lossen. U kunt zowel de persoonlijke lening als de doorlopende lening oversluiten.

Tegoed overboeken: moet ik kosten betalen?

Het oversluiten van een lening is gratis. Het maakt niet uit of het een persoonlijke lening of een doorlopend krediet is. Lenengeld.nl wordt beloond door de bank waar de nieuwe lening is afgesloten.

Betaal ik een boete voor vervroegde aflossing bij Lenengeld.nl?

Met alle leningen die Lenengeld.nl aanbiedt, kunt u boetevrij extra aflossen, zelfs als u uw leningen overdraagt. Dit geldt zowel voor een doorlopende lening als voor een persoonlijke lening.

Wie regelt alles wat met de overdracht van mijn lening te maken heeft?

Als u akkoord gaat met het aanbod, zorgen wij voor de administratieve afhandeling van de overdracht van uw lening. Dit houdt in dat Lenengeld.nl de offerte en documenten beoordeelt en ervoor zorgt dat de nieuwe kredietverstrekker uw oude lening terugbetaalt.

Wordt mijn tegoed uitgeschreven bij het kredietbureau?

Bij het aangaan van de nieuwe lening bij Lenengeld.nl zorgen wij voor de opzegbrief. We sturen deze naar de oude geldschieter. De oude geldverstrekker zorgt er dan voor dat uw lening wordt uitgeschreven bij het BKR. Dat verandert eigenlijk niets aan het oversluiten van uw leningen.

Moet ik na de overschrijving via Lenengeld.nl nog het maandbedrag van mijn oude lening betalen?

Nadat de nieuwe lening is afgesloten, wordt de oude lening afgelost waardoor de maandelijkse aflossing van de oude lening vervalt. Het kan zijn dat de oude geldschieter de schuld alsnog incasseert, in dat geval krijgt u het teveel betaalde bedrag terug.

Is mijn nieuwe lening verzekerd bij overlijden?

De lening is standaard niet verzekerd bij overlijden. U kunt via Lenengeld.nl een ​​verzekering afsluiten die uw krediet dekt als u, uw partner of beiden overlijden.

Inhoudsopgave

Waar krijg jij snel geld? Snel geld lenen met lening.com
Lening oversluiten
0 +

Onze aanbieders