geld lenen kost geld

Tesla financieren – Bekijk de mogelijkheden bij Lenengeld.nl

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Inhoudsopgave

Tesla financieren – Bekijk de mogelijkheden bij Lenengeld.nl


Een Tesla financieren

Een nieuwe Tesla is duur, toch heeft het merk de afgelopen jaren zijn prijzen verlaagd. Met een vanafprijs van € 55.000 (nieuw) is het nog steeds een investering. Maar het is wel een goede en milieuvriendelijke investering!

Een Tesla financieren kan op verschillende manieren. Ten eerste met uw eigen spaargeld of beleggingen. Een Tesla in termijnen is natuurlijk ook mogelijk. Veel Tesla’s worden verkocht met autofinanciering. Nadeel is dat je bij de autodealer een lening kunt krijgen met een redelijk hoge rente. Dat kan een stuk goedkoper!

Tesla op afbetaling tegen de laagste rente

Ga je voor een dure autolening of ga je voor een goedkopere lening? Dankzij de goedkopere lening heb je de Tesla eerder afgelost of zijn de maandlasten beduidend lager. Dat is echt een voordeel, want zo kun je weer een nieuwe auto financieren. U kunt immers 20 jaar niet rondrijden in uw Tesla.

De Tesla was het waard, wat nu?

Heeft u de Tesla in de toekomst afbetaald? Dan heeft u geen financiële verplichtingen meer. Wanneer je toe bent aan een nieuwe elektrische of benzine auto, kun je de Tesla inruilen/verkopen. Zoek dan een ander voertuig, eventueel gefinancierd door een nieuwe lening.

Autofinanciering via de autodealer? Te duur!

U kunt ook geld lenen via de dealer. Bijna elke autodealer biedt autofinanciering aan. Aangezien een Tesla vrij duur is, lijkt het interessant om deze in maandelijkse termijnen af ​​te betalen. Maar wees voorzichtig, want dit heeft enkele nadelen. Enerzijds is er de aankoop op afbetaling: u betaalt de Tesla maandelijks af. Zolang deze lening niet is afbetaald, wordt u geen eigenaar van de elektrische auto.

Dan heb je toch nog die veel te dure autolening met rente waar je versteld van staat. Dat merk je zelf niet altijd, want je hebt gewoon geen vergelijk. Lenengeld.nl vindt dat je moet vergelijken.

Persoonlijke leningen en termijnbetalingen Tesla

Wist je dat veel mensen die een nieuwe auto kopen een persoonlijke lening gebruiken om deze te financieren? Deze vorm van lenen is erg interessant omdat je het geldbedrag in één keer op je rekening krijgt. Betaal direct aan de autodealer en praat nergens meer over. Je zit dus niet vast aan een dure lening bij de autodealer.

Bij een persoonlijke lening betaal je in maandelijkse termijnen. Uw maandlasten bestaan ​​deels uit aflossing en deels uit rente. Het leuke van persoonlijke leningen is dat de rente en looptijd vast staan, wat er ook gebeurt. Uiteraard kunt u tussentijds aflossen zonder contractuele boete. Op deze manier kunt u het totale tegoed verlagen zonder extra kosten.

Is de doorlopende lening geschikt als termijnbetaling?

Naast de persoonlijke lening is er ook de doorlopende lening. Deze vorm van lenen is minder interessant dan aflossen op de Tesla. De rentetarieven op de doorlopende lening zijn hoger dan op de persoonlijke lening. De looptijd varieert en is maximaal 15 jaar.

De doorlopende lening heeft als voordeel dat reeds afgeloste bedragen kunnen worden opgenomen (tot aan de maximale kredietlimiet). Daarnaast kunt u bij deze lening, net als bij een persoonlijke lening, tussentijdse aflossingen ontvangen zonder contractuele boete. De doorlopende lening is interessant wanneer u vaker geld nodig heeft. In alle andere gevallen kiest u liever voor de persoonlijke lening.

Tesla-tarief: rekent u een lening aan?

Hoe duur is een lening om de Tesla af te betalen? Het is goed dat je erover nadenkt. Gebruik onze praktische rekenmodule en zie wat u maandelijks betaalt. Als je de voorwaarden een beetje verschuift, zie je ook dat het maandbedrag verandert.

Bij Lenengeld.nl kunt u eenvoudig één of meerdere offertes aanvragen. Gebruik hiervoor de online dienst “Mijn Omgeving”. U heeft al een aanbieding ontvangen voordat de 24 uur zijn verstreken. Check of deze aanbieding iets voor jou is en let goed op de rentetarieven en voorwaarden. Een lening aangaan en daarmee een Tesla kopen? Dit regelt u eenvoudig online bij Lenengeld.nl.

Vraag een gratis offerte aan

Inhoudsopgave

0 +

Onze aanbieders