geld lenen kost geld

Geld lenen voor een resterende schuld

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Inhoudsopgave

Geld lenen voor een resterende schuld

Geld lenen voor een resterende schuld – financier de resterende schuld

Als u een resterende schuld heeft die u niet kunt afbetalen, kunt u mogelijk geld lenen om deze af te betalen. Dit kan een goede manier zijn om sneller uit de schulden te komen en te besparen op rentebetalingen.

Er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden voordat u geld leent om uw schuld af te betalen. Zorg er eerst voor dat u de maandelijkse betalingen van de nieuwe lening kunt betalen. Ten tweede, vergelijk de rentetarieven op verschillende leningen om er zeker van te zijn dat u de beste deal krijgt.

Zorg er ten slotte voor dat u niet meer geld leent dan u nodig heeft. Te veel lenen kan u nog meer in de schulden brengen en het moeilijker maken om uit de schulden te komen.

fiscale aspecten

Voor restschulden die zijn ontstaan ​​tussen 29 oktober 2012 en 1 januari 2018 is de betaalde rente over de restschuld maximaal 15 jaar fiscaal aftrekbaar. Deze regel geldt helaas niet meer als de woning op of na 1 januari 2018 wordt verkocht en er een restschuld is.

Hoe kunnen restschulden worden gefinancierd?

Bij het financieren van restschulden zijn er een aantal belangrijke zaken om rekening mee te houden. De eerste is dat u een goed inzicht moet hebben in uw financiële situatie. Zo kunt u bepalen welke financieringsvorm het beste bij u past. Het is ook belangrijk om realistisch te zijn over het bedrag dat u zich kunt veroorloven om elke maand te betalen.

Als u uw restschuld niet volledig kunt betalen, zijn er enkele financieringsmogelijkheden. U kunt een lening afsluiten of creditcardconsolidatie aanvragen. Een lening kan de beste optie zijn als u een langere aflossingstermijn nodig heeft. Creditcardconsolidatie kan een goede keuze zijn als u uw maandelijkse betalingen wilt verlagen.

Welke financieringsoptie u ook kiest, zorg ervoor dat u de voorwaarden goed doorleest voordat u iets tekent.

Inhoudsopgave

Geld lenen voor een resterende schuld
Geld lenen voor een resterende schuld
0 +

Onze aanbieders