geld lenen kost geld

Financier de keuken – leen geld voor een keuken

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Inhoudsopgave

Financier de keuken – leen geld voor een keuken


Geld lenen voor een keuken – keukenlening

De keuken is het hart van elk huis. Wist je dat mensen gemiddeld het grootste deel van hun tijd in de keuken doorbrengen? Het moet daarom een ​​plek zijn waar het hele gezin zich prettig voelt. Investeren in woongenot is nooit een overbodige luxe. Voor een keuken kun je gemakkelijk online geld lenen, waarbij je direct ziet wat de maandelijkse kosten zijn. Daarnaast is het aanvragen van een offerte vrijblijvend en kosteloos.

Wat kost een nieuwe keuken?

Een keuken gaat gemiddeld tussen de 15 en 20 jaar mee. De meeste mensen vervangen hun oude keuken als deze tussen de 10 en 16 jaar oud is. Wat kost een nieuwe keuken? Inclusief de apparatuur ben je tussen de € 4.000 en € 20.000 kwijt (met of zonder installatie). Met je keuze uit de meest uitgebreide keuken kun je zeker meer uitgeven. Maak vooraf een lijst van de kosten, zodat u weet hoeveel geld u moet lenen voor een keuken.

Hoe financier je de nieuwe keuken? Dat kan met spaar- of beleggingsfondsen. Wilt u niet al uw spaargeld opgebruiken of uw beleggingen vrijmaken? In dit geval geld lenen een goed alternatief voor een nieuwe keuken.

Financiering van de keuken: diverse leningen mogelijk

Geld lenen voor een keuken kan op verschillende manieren, waaronder de persoonlijke lening of de doorlopende lening. Deze leningen hebben de volgende kenmerken:

  • Financier de keuken met een persoonlijke lening

Met deze leenvorm ontvang je het geldbedrag in één keer op je rekening. Hierdoor is het geld direct beschikbaar en kun je de lening aflossen zonder een te dure lening af te sluiten bij de keukenspecialist. De persoonlijke lening heeft altijd een vaste rente en een vaste looptijd. Dit heeft als voordeel dat de maandlasten ook vast staan ​​en niet veranderen als de rente stijgt. De persoonlijke lening is dus bij uitstek geschikt om je keuken mee te financieren.

  • De keuken financieren met een doorlopend krediet

Geld lenen voor een keuken kan ook in de vorm van een doorlopend krediet. Een doorlopend krediet biedt meer flexibiliteit. U kunt ook geld opnemen zodra het is terugbetaald. Handig als je naast een keuken nog andere leendoelen hebt. Nog minder mensen kiezen voor een doorlopend krediet bij de financiering van een keuken. De belangrijkste reden is de variabele rente en de looptijd. Bij een persoonlijke lening staan ​​deze vast.

Aftrekbaar voor rente keukenfinanciering

Gebruikt u het geld van de? Leningen voor woningverbetering? Dan is de rente die u betaalt over de lening aftrekbaar. Geld lenen voor een keuken of Verbouwing valt onder woningverbetering voor de belastingdienst. Voorwaarde is dat het een woning betreft, de rekeningen worden bijgehouden en de lening als persoonlijke lening is afgesloten.

Financiering van de keuken en het keukenleven

Wanneer je geld leent voor een keuken, kun je zelf de looptijd kiezen. Pas het krediet aan voor de keuken van het leven. Een keuken gaat gemiddeld tussen de 15 en 20 jaar mee. Zorg ervoor dat de lening een looptijd heeft van 15 jaar. Als de nieuwe keuken op een later tijdstip moet worden vervangen, bent u in ieder geval vrijgesteld van de oude lening. Let bij het bepalen van de looptijd ook op de maandelijkse kosten. Hoe korter de looptijd, hoe hoger de maandlasten. Maar een keukenfinanciering met een kortere looptijd is uiteindelijk goedkoper omdat u over de looptijd beduidend minder rente betaalt.

Bereken het maximale krediet

Ben je nieuwsgierig hoeveel kun je lenen? voor een nieuwe keuken? Gebruik de Lenengeld.nl rekenmodule en bekijk de rente en maandelijkse kosten. Vraagt ​​u dan een offerte aan, dan weet u precies wat u kunt lenen.

Altijd boetevrij extra aflossen bij Lenengeld.nl

U kunt een financiële meevaller hebben. Denk aan een arbeidsbonus, een winstuitkering of misschien een erfenis. Dit geld kunt u gebruiken voor de tussentijdse aflossingen van de vakantiewoning. Vervroegd aflossen is bij Lenengeld.nl altijd gratis, of je nu een persoonlijke lening of een doorlopend krediet hebt.

Bereken je keukenlening en maandlasten

Natuurlijk wil je vooraf weten wat een lening op een keuken kost. Op de website van Lenengeld.nl staat een handige rekenmodule. Vul het bedrag in dat je wilt lenen en kijk goed naar de voorwaarden. Door de voorwaarden te verschuiven, kunt u zien hoe de maandelijkse kosten stijgen of dalen.

U kunt dan eenvoudig één of meerdere offertes aanvragen. Doe dit via Lenengeld.nl’s online “Mijn Area” en ontvang binnen 24 uur de gevraagde aanbiedingen. Kijk en vergelijk, Lenengeld.nl doet de rest.

Vraag een gratis offerte aan

Inhoudsopgave

Financier de keuken - leen geld voor een keuken
Financier de keuken – leen geld voor een keuken
0 +

Onze aanbieders