geld lenen kost geld

Financier de garagebox – nu een aanbieding ontvangen?

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Inhoudsopgave

Financier de garagebox – nu een aanbieding ontvangen?


Overweegt u een garagebox te financieren? Steeds meer mensen zien het als een goede en slimme investering, zowel voor eigen gebruik als als investering. Een garage is een pand op eigen naam en heeft interessante fiscale voordelen. Daarnaast is een garagebox veilig en multifunctioneel inzetbaar. Naast een garage kunt u de ruimte ook gebruiken als berging of werkplek.

U kunt online geld lenen voor uw garagebox en ziet direct wat uw maandlasten zijn. Daarnaast kost de offerteaanvraag niets.

Financier eenvoudig uw garagebox

Een garagebox is een onroerende zaak (appartementswoning), waarvan de woning als volwaardige registergoederen in het kadaster is ingeschreven. Zo kan de garagebox op naam van uw bedrijf worden ingeschreven, profiteert u van investeringsaftrek en kunt u de garagebox afschrijven. Een garage is dan ook een slimme investering en makkelijk te financieren.

Garagebox financieren? Kies een persoonlijke lening

Veel mensen kiezen voor een persoonlijke lening wanneer ze op zoek zijn naar financiering voor een garagebox. Deze persoonlijke lening kenmerkt zich door een vaste rente en een vaste looptijd, ook als de marktrente zou stijgen. Is dat geen probleem, want je weet wat je elke maand betaalt en kunt dat meenemen in je vaste lasten. Dankzij de persoonlijke lening heb je het geld in één keer op de rekening. Een garage financieren is dus dichterbij dan u denkt. Met Lenengeld.nl kunt u op elk moment gratis tussentijdse betalingen doen, wat handig is als er wat extra geld beschikbaar is.

Een garagebox is ideaal voor opslag

Een garagebox is multifunctioneel inzetbaar. Door het hele land worden verschillende soorten en maten garageboxen aangeboden. Er is altijd wel een geschikte garage te vinden. Een garagebox is ideaal voor het veilig en droog opslaan van goederen of materialen. Als u bijvoorbeeld meubelmaker bent, wilt u uw materiaal veilig kunnen opbergen. En voor een webwinkelier is een garagebox een ideale plek om goederen op te slaan en verzendklaar te maken. Maar ook motorrijders die hun motor graag beschermen en er alleen mee rijden als het mooi weer is, zullen een garagebox ervaren als de ideale opslagplaats om hun motor veilig te stallen tijdens de koude wintermaanden.

Een persoonlijke lening voor uw garageboxfinanciering

U kunt uw spaargeld gebruiken om uw garagebox te financieren, maar u kunt ook kiezen voor een persoonlijke lening. En het hoeft niet duur te zijn als je het goed doet. De goedkoopste lening is momenteel een persoonlijke lening vanaf 3,3% rente. Dit is ook de meest gekozen vorm van lening als het gaat om de financiering van een garagebox.

Financiering met een doorlopende lening

Naast de persoonlijke lening kunt u ook kiezen voor een doorlopend krediet. Dit is een leenvorm waarmee u reeds afgeloste bedragen kunt opnemen tot aan de maximale kredietlimiet. Het doorlopend krediet als lening heeft alleen zin als u in de toekomst vaker geld nodig zult hebben. Rente en looptijd staan ​​bij een doorlopende lening niet vast, dit is belangrijk om te overwegen.

Bereken uw maximale leenbedrag voor uw financiering

Benieuwd hoeveel je kunt lenen voor een garagebox? Gebruik de rekenmodule van Lenengeld.nl. Zo heb je snel een inschatting van de rente en maandlasten. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om direct één of meerdere offertes aan te vragen. Deze aanbieding ontvang je binnen twee uur via Lenengeld.nl’s “Mijn Omgeving”.

Vergelijk de aanbiedingen

Bekijk en vergelijk het aanbod naar believen. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie jij je garage financieren? We willen dit zo makkelijk en duidelijk mogelijk voor je maken. Lenengeld.nl bemiddelt zonder voorafgaand advies, dit heet ‘execution only’. Uitgangspunt van onze dienstverlening is dat onze activiteit zich beperkt tot het bemiddelen van de leenovereenkomst tussen u en de zelfstandig met ons samenwerkende aanbieders van een door u gekozen financieel product. Lenengeld.nl adviseert u hierover niet.

Daarom leen je van Lenengeld.nl

De financiering van garageboxen is geen onbekende geworden. Wij helpen u graag met de bemiddeling en werken samen met verschillende kredietverstrekkers die zeer scherpe rentetarieven hanteren. Dit vinden wij belangrijk omdat we willen dat u leent tegen een zo laag mogelijke rente. Dit geldt niet alleen voor de persoonlijke lening maar ook voor de doorlopende lening. Zoals u ziet zijn wij van alle markten thuis.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor garagebox financiering

Meer weten over garageboxfinanciering? Lees meer over hoe wij werken of maak een proeffactuur en kijk wat uw maandelijkse kosten zijn. Dit is een kennisgeving, dus u kunt het beste een offerte aanvragen. Het is gratis en verplicht je tot niets. Binnen twee uur ontvang je de offerte. Hier vind je een overzicht van verschillende aanbieders die je makkelijk met elkaar kunt vergelijken. Met Lenengeld.nl kun je snel en eenvoudig een lening afsluiten voor elk leendoel.

Vraag een gratis offerte aan

Inhoudsopgave

Financier de garagebox - nu een aanbieding ontvangen?
Financier de garagebox – nu een aanbieding ontvangen?
0 +

Onze aanbieders