geld lenen kost geld

Financiën Volkswagen

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Inhoudsopgave

Financiën Volkswagen


Financiering van nieuwe of gebruikte Volkswagen

U koopt graag een gloednieuwe Volkswagen met nog geen kilometer op de teller. Als alles goed gaat, heb je er jarenlang plezier van, zeker in het begin met weinig zorg. Een nieuwe Volkswagen financieren moet bij je passen. Een goedkoper alternatief is om een ​​gebruikt model te kopen. Houd er rekening mee dat een oudere auto, met meer kilometers, over het algemeen duurder is in onderhoud. Bij het financieren van een Volkswagen via Lenengeld.nl maakt het niet uit of je kiest voor een nieuwe of een gebruikte. Lees meer over Tips voor het kopen van een gebruikte auto.

Financiering van Volkswagen: hoeveel heb je nodig?

De prijzen van een Volkswagen variëren sterk afhankelijk van het model en de uitvoering. Hoeveel u nodig heeft voor de financiering hangt af van welke auto u in gedachten heeft en of u deze nieuw of gebruikt koopt. We geven je een hint wanneer je een nieuw exemplaar koopt van onderstaande populaire modellen.

Prijsopgave Volkswagen dealer (medio 2021)

  • Golf Comfortline – Vanaf € 21.590
  • Hoog! – Vanaf € 16.900
  • E-Up! – Vanaf € 25.850
  • Passat Zakelijk – Vanaf € 39.590

De gebruikte prijzen van deze modellen zijn gebaseerd op leeftijd en kilometerstand. Op sites zoals Autotrack.nl in Gaspedal.nl kunt u nagaan hoeveel u nodig heeft om een ​​gebruikte Volkswagen te financieren.

Hoe financier je een Volkswagen?

Heb je genoeg spaargeld? Dan kunt u er een Volkswagen mee financieren. Veel mensen hebben zo’n bedrag niet vrij op hun rekeningen staan. Via Lenengeld.nl kunt u eenvoudig online geld lenen voor een Volkswagen. Bij veel Volkswagen-dealers kunt u ook een betalingsafspraak maken in de vorm van een aankoop op afbetaling. Koopt u in termijnen, dan bent u direct eigenaar van de Volkswagen en betaalt u de rekening in delen. Als je een auto huurt, ben je pas eigenaar van de auto nadat je het laatste deel van de lening hebt afgelost. Ondertussen is de auto veiligheid.

Dit type financiering van Volkswagen is meestal duur. De rentetarieven van de gemiddelde handelaar zijn hoger dan bij het lenen van geld bij Lenengeld.nl. Want wij kunnen de rentetarieven van meerdere grote kredietverstrekkers voor u vergelijken. Dankzij deze methode betaal je niet meer dan nodig is, wat tot uiting komt in zowel de maandelijkse als de totale kosten van de lening.

Hoeveel geld kan ik lenen voor een Volkswagen?

Wordt het een Volkswagen Golf, Up! Of neem je een ander model? Check voordat je enthousiast de dealer belt of het ook bij jouw financiële situatie past. Met name uw inkomen, leven en gezinssituatie bepalen uw maximaal aanvaardbare Volkswagen-lening. Bij Lenengeld.nl maak je het jezelf makkelijk Online berekening. Dan weet u direct uw financiële flexibiliteit en kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen.

Volkswagen financieren met een doorlopend krediet of een persoonlijke lening?

De meest populaire leningvorm voor het financieren van een Volkswagen is de persoonlijke lening. Een doorlopend krediet is ook mogelijk. Beide opties hebben hun eigen kenmerken en verschillen. De belangrijkste zijn:

  • Volkswagen financieren met een persoonlijke lening

Bij een persoonlijke lening krijg je het geld in één keer op je rekening. Hiermee komt u direct bij de Volkswagen-dealer terecht. De persoonlijke lening heeft altijd een vaste rente en een vaste looptijd. Hierdoor staan ​​de maandlasten vast en kom je niet voor verrassingen te staan ​​van stijgende kosten als de rente in de toekomst stijgt. Dit maakt de persoonlijke lening geschikt voor de financiering van een nieuwe of gebruikte Volkswagen.

  • Volkswagen financieren met een doorlopend krediet

U kunt ook een lening afsluiten in de vorm van een doorlopende lening voor een Volkswagen. Dit type lening biedt meer flexibiliteit. Eenmaal afgelost kunnen bedragen weer worden opgenomen. Dit kan handig zijn als u naast het kopen van een Volkswagen nog andere leendoelen heeft. Een doorlopende lening is echter minder populair vanwege de variabele rente en looptijd. Dit betekent dat u in de toekomst hogere maandlasten riskeert.

Pas op met geld lenen voor een Volkswagen

Wanneer u geld leent voor een Volkswagen, kunt u kiezen tussen verschillende voorwaarden. Een kortere lening is positief voor de totale kosten die je over de hele looptijd gaat betalen. U betaalt de lening sneller af. Het te betalen maandbedrag is hoger. Tot slot betaal je een groter maandbedrag zodat de lening eerder is afgelost. Met Volkswagen-financiering via Lenengeld.nl kunt u tussentijds op elk moment bijbetalen, de keuze is aan u!

Volkswagen financiering berekenen

Bent u benieuwd hoeveel u kunt lenen om een ​​nieuwe of gebruikte Volkswagen te kopen? Check eenvoudig de rente en maandlasten met de Lenengeld.nl rekenmodule. Zo ben je zeker van je maximale Volkswagen financiering. Het aanvragen van een offerte is altijd vrijblijvend.

Bekijk eenvoudig de maandlasten voor Volkswagen financiering

Je wilt natuurlijk ook iets van tevoren weten Geld lenen voor de auto Kosten naar keuze. Op de website van Lenengeld.nl staat een handige rekenmodule. Vul het bedrag in dat je wilt lenen en kijk goed naar de voorwaarden. Door de voorwaarden te verschuiven, kunt u zien hoe de maandelijkse kosten stijgen of dalen.

Vraag dan eenvoudig één of meerdere offertes aan. Doe dit via Lenengeld.nl’s online “Mijn Area” en ontvang binnen 24 uur de gevraagde aanbiedingen. Kijk en vergelijk, Lenengeld.nl doet de rest.

Vraag een gratis offerte aan

Inhoudsopgave

Financiën Volkswagen
Financiën Volkswagen
0 +

Onze aanbieders