geld lenen kost geld

Financiën Renault

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Inhoudsopgave

Financiën Renault


Financiering van nieuwe of gebruikte Renault

Een gloednieuwe Renault kopen ze het liefst bij de dealer. Nog dik in de lak en geen vuil op de bekleding. Kortom een ​​auto waar je jaren mee vooruit kunt. Er hangt een prijskaartje aan. Een gebruikte Renault financieren is mogelijk met minder geld. Net als bij andere merken daalt de prijs van een Renault met de leeftijd en het aantal kilometers. Reden voor hogere onderhoudskosten bij oudere modellen. Leer meer? Lees onze Tips voor het kopen van een gebruikte auto. Als het gaat om het financieren van een Renault via Lenengeld.nl, maakt het niet uit of je nieuw of gebruikt koopt.

Financiering van Renault: hoeveel heb je nodig?

Hoeveel geld je nodig hebt, hangt sterk af van het model en type. Zo is een elektrisch model over het algemeen duurder dan een Renault die op brandstof rijdt. Daarnaast speelt leeftijd ook een rol bij het te financieren bedrag. Om je op weg te helpen geven we een schatting van de veel verkochte modellen van Renault Clio en andere populaire modellen.

Prijsopgave Renault dealer (medio 2021)

  • Renault Clio – Vanaf € 19.090
  • Renault Twingo e-tech elektrisch – Vanaf € 20.690
  • Renault Megane stationwagen – Vanaf € 25.590
  • Renault Scenic – Vanaf € 27.690

Wilt u weten wat u kunt besparen op de aanschaf van een gebruikte Renault? De prijs is vooraf afhankelijk van de leeftijd, kilometerstand en staat van de auto. Kijk op websites als Autotrack.nl en Gasmetaal.nl hoeveel u nodig heeft voor Renault financiering.

Hoe kunt u een Renault financieren?

U kunt uw eigen spaargeld ook gebruiken om een ​​Renault te financieren. Misschien heeft u niet genoeg spaargeld of wilt u het bij de hand hebben. Geen probleem. Via Lenengeld.nl kunt u gemakkelijk geld lenen voor een Renault. U kunt het gebruik van spaargeld bijvoorbeeld combineren met een lening als u dat wilt.

Veel Renault-dealers bieden een betalingsregeling aan wanneer u daar een auto koopt. Dit door koop of op afbetaling of huurkoop. Het verschil is dat als je in termijnen koopt, je direct eigenaar bent van de Renault. Je betaalt dan stap voor stap de aankoop van de Renault terug. Bij huurkoop is de auto pas echt van jou als je de lening volledig hebt afbetaald. Tot die tijd is de auto de zekerheid.

Dit type Renault-financiering is meestal duur. De rentetarieven van de gemiddelde handelaar zijn hoger dan bij het lenen van geld bij Lenengeld.nl. Dit verschil is te wijten aan het feit dat wij de laagste rentetarieven voor u hebben van alle grote kredietverstrekkers. Hierdoor betaalt u niet meer dan nodig is, wat een positief effect heeft op de maandlasten en de totale kosten.

Hoeveel geld kan ik lenen voor een Renault?

Bij het financieren van een Renault is het raadzaam om vooraf je budget vast te stellen. Dit voorkomt teleurstelling in de selectie. Wat u kunt lenen, hangt vooral af van uw inkomen, leven en gezinssituatie. Bij Lenengeld.nl maak je het jezelf makkelijk Online berekening. Na deze berekening heeft u direct inzicht in uw financiële flexibiliteit en kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen.

Renault financieren met Doorlopende Lening of Persoonlijke Lening?

Als het gaat om het financieren van Renaults, is de meest voorkomende keuze een persoonlijke lening. Een andere optie is een doorlopend krediet. De soort lening heeft gevolgen voor bijvoorbeeld de manier waarop u terugbetaalt. De belangrijkste kenmerken en verschillen zijn:

  • Financier Renault met een persoonlijke lening

Direct onderhandse lening Het geld staat in één keer op je rekening. U kunt dan de Renault kopen die u wilt. De persoonlijke lening heeft altijd een vaste rente en een vaste looptijd. Hierdoor blijven de maandlasten gelijk en weet je ook waar je in de toekomst aan toe bent. Dit maakt de persoonlijke lening geschikt voor de financiering van een nieuwe of gebruikte Renault

  • Renault financieren met een doorlopende lening

Het doorlopend krediet is een alternatief wanneer u geld wilt lenen voor een Renault. Dit type lening is flexibel qua aflossing. Zodra u bedragen heeft teruggestort, kunt u deze weer opnemen. Dit is vooral handig als u ook andere aankopen dan de Renault wilt financieren. Doorlopend krediet heeft ook nadelen. Door de variabele looptijd en rente riskeer je in de toekomst hogere maandlasten.

Aandachtspunten bij het lenen van een Renault

Wanneer u een lening aangaat voor een Renault, kiest u zelf de looptijd. Hoe korter de looptijd, hoe lager de totale kosten die u over de gehele looptijd betaalt. Het nadeel van een kortere looptijd is dat je maandlasten hoger zijn. Tot slot betaal je een groter maandbedrag zodat de lening eerder is afgelost. Met Renault-financiering via Lenengeld.nl kunt u tussentijds op elk moment extra aflossen. Jij hebt de controle!

Renault financiering berekenen

Wilt u weten hoeveel u kunt lenen om een ​​nieuwe of gebruikte Renault te kopen? Met onze rekenmodule weet u met welke rente en maandlasten u rekening kunt houden. De offerte aanvraag voor Renault financiering is altijd vrijblijvend.

Bepaal zelf de looptijd met Renault financiering

Je wilt natuurlijk ook iets van tevoren weten Geld lenen voor de auto Kosten naar keuze. Op de website van Lenengeld.nl staat een handige rekenmodule. Vul het bedrag in dat je wilt lenen en kijk goed naar de voorwaarden. Door de voorwaarden te verschuiven, kunt u zien hoe de maandelijkse kosten stijgen of dalen.

Vraag dan eenvoudig één of meerdere offertes aan. Doe dit via Lenengeld.nl’s online “Mijn Area” en ontvang binnen 24 uur de gevraagde aanbiedingen. Kijk en vergelijk, Lenengeld.nl doet de rest.

Vraag een gratis offerte aan

Inhoudsopgave

Financiën Renault
Financiën Renault
0 +

Onze aanbieders