geld lenen kost geld

Financiën Opel

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Inhoudsopgave

Financiën Opel


Financiering van nieuwe of gebruikte Opel

Besluit u een nieuwe of gebruikte auto te kopen? Het antwoord op deze vraag is belangrijk als het om Opel-financiering gaat. Met een nieuwe Opel kun je veel bereiken met de laagst mogelijke onderhoudskosten. Daar betaal je een prijs voor. De aanschaf van een gebruikte Opel kan goedkoper zijn, zeker bij een hogere kilometerstand. Houd er rekening mee dat onderhoudskosten sneller kunnen oplopen. Opel financiering is mogelijk via Lenengeld.nl voor zowel nieuwe als gebruikte modellen. Lees meer over waar u op moet letten bij het kopen van een gebruikte auto.

Hoeveel moet je financieren voor een Opel?

Opel heeft talloze modellen en uitvoeringen. De aanschafkosten zijn dus afhankelijk van het model en de leeftijd. Om je op weg te helpen zetten we de nieuwe prijzen van verschillende populaire modellen op een rij:

 • Opel Corsa
  Verkrijgbaar vanaf € 18.099 via Opel-dealers.
 • ASTRA 5 DEUREN
  Vanaf € 26.249 te koop via Opel-dealers.
 • Opel Adam 1.2
  Deze versie van de Opel Adam was als nieuw verkrijgbaar van januari 2013 tot juni 2017. De laatste nieuwprijs was € 13.545.
 • Opel Karl
  De Opel Karl was leverbaar van maart 2015 tot januari 2019. De laatste nieuwprijs was 13.299 euro.

De afschrijving van nieuwe voertuigen kan snel gaan. Zo kunt u vanaf twee jaar een gebruikte auto met een beperkt aantal kilometers kopen met korting op de nieuwprijs. Er is geen vaste indicatie hoe hoog deze korting precies is. Op sites zoals Autotrack.nl in Gaspedal.nl U kunt zien voor welke prijs u een nieuwe of gebruikte Opel kunt kopen.

Hoe financier je een Opel?

Een Opel financieren kan op verschillende manieren. Als u de kans heeft, kan uw spaargeld (een deel ervan) worden gebruikt. Daarnaast kun je via Lenengeld.nl gemakkelijk geld lenen voor een Opel. Een ander alternatief is de Opel-financiering via de dealer of de werkplaats. Ze bieden vaak zowel huurkoop als huurkoop aan. Bij huurkoop bent u direct eigenaar van de auto en betaalt u de rekening in delen. Een andere optie is huurkoop. Pas nadat u de lening volledig heeft afbetaald, is de auto officieel van u. Ondertussen is de auto veiligheid.

Rechtstreeks afhandelen bij de dealer lijkt zo eenvoudig. U riskeert echter aanzienlijk hogere kosten. De gemiddelde handelaar rekent een hogere rente dan u zou betalen bij een persoonlijke lening. Hierdoor betaalt u snel meer af dan nodig is, zowel per maand als in totaal over de gehele looptijd van de lening.

Hoeveel geld kan ik lenen voor een Opel?

Zodra u een Opel op het oog heeft, weet u hoeveel krediet u moet aangaan om deze te financieren. Het is belangrijk dat u in uw situatie ook daadwerkelijk het benodigde geld kunt lenen. Uw maximaal verantwoord krediet hangt vooral af van uw inkomen, leven en gezinssituatie. Bij Lenengeld.nl maak je het jezelf makkelijk Online berekening, waar u direct duidelijkheid krijgt over uw financiële draagwijdte. U kunt dan een vrijblijvende offerte voor Opel-financiering aanvragen.

Opel financieren met een doorlopend krediet of persoonlijke lening?

EEN onderhandse lening is de meest gekozen leningvorm om een ​​Opel te financieren. Een alternatief is een doorlopend krediet. Beide financieringsmogelijkheden hebben hun eigenaardigheden en verschillen. De belangrijkste zijn:

 • Opel financieren met een persoonlijke lening

Bij een persoonlijke lening krijg je het geld in één keer op je rekening. Hiermee komt u direct bij de Opel-dealer terecht. De persoonlijke lening heeft altijd een vaste rente en een vaste looptijd. Hierdoor staan ​​de maandlasten vast en kom je niet voor verrassingen te staan ​​van stijgende kosten als de rente in de toekomst stijgt. Dit maakt de persoonlijke lening geschikt voor de financiering van een nieuwe of gebruikte Opel.

 • Opel financieren met een doorlopende lening

U kunt ook een lening afsluiten in de vorm van een doorlopend krediet voor een Opel. Dit type lening biedt meer flexibiliteit. Eenmaal afgelost kunnen bedragen weer worden opgenomen. Dit kan handig zijn als u naast het kopen van een Opel nog andere kredietdoelen heeft. Een doorlopende lening is echter minder populair vanwege de variabele rente en looptijd. Dit betekent dat u in de toekomst hogere maandlasten riskeert.

Focus op Opel-financiering

Wanneer u een lening aangaat voor een Opel, kunt u kiezen uit verschillende voorwaarden. Besluit je de lening sneller af te lossen, dan zal het maandbedrag hoger zijn dan bij een langere looptijd. Tot slot betaal je een groter maandbedrag zodat de lening eerder is afgelost. Het voordeel is dat de totale kosten doorgaans lager zijn. De reden hiervoor is dat u in de loop van de tijd steeds minder rente verschuldigd bent. Met de Opel-financiering via Lenengeld.nl kunt u tussentijds zo veel als u wilt tussentijds bijbetalen.

Bereken maandelijkse kosten voor Opel financiering

Ben je benieuwd hoeveel je kunt lenen om een ​​Opel Adam, Karl of een ander model te kopen? Gebruik de Lenengeld.nl rekenmodule en bekijk de rente en maandelijkse kosten. Vraag een vrijblijvende offerte aan, dan weet u precies wat uw maximale Opel financiering is.

Geef eenvoudig de maandelijkse kosten voor Opel-financiering weer

Je wilt natuurlijk ook iets van tevoren weten Geld lenen voor de auto Opel Kosten naar keuze. Op de website van Lenengeld.nl staat een handige rekenmodule. Vul het bedrag in dat je wilt lenen en kijk goed naar de voorwaarden. Door de voorwaarden te verschuiven, kunt u zien hoe de maandelijkse kosten stijgen of dalen.

Vraag dan eenvoudig één of meerdere offertes aan. Doe dit via Lenengeld.nl’s online “Mijn Area” en ontvang binnen 24 uur de gevraagde aanbiedingen. Kijk en vergelijk, Lenengeld.nl doet de rest.

Vraag een gratis offerte aan

Inhoudsopgave

Financiën Opel
Financiën Opel
0 +

Onze aanbieders