geld lenen kost geld

Financiën motorfiets | Geld lenen voor een motor

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Inhoudsopgave

Financiën motorfiets | Geld lenen voor een motor


Geld lenen voor een motor

Vorig jaar steeg het aantal verkochte motorfietsen met zo’n 10%. Motoren zijn nog steeds een populair vervoermiddel, uit onderzoek blijkt dat 1,4 miljoen Nederlanders graag hun motorrijbewijs willen halen. Deze wens is het grootst bij toekomstige motorrijders tussen 18 en 34 jaar.

Motor financieren: wat zijn de kosten?

Motoren zijn er in alle soorten en maten. Hoeveel Geld om te lenen voor een motorfiets hangt af van uw keuze. Kies je voor een instapmodel en ben je niet al te veeleisend, dan koop je al een nieuwe motor vanaf € 7.500. Verwacht bij duurdere motortypes een aanschafprijs van minimaal € 30.000. De kostprijs van een gebruikte motorfiets is natuurlijk lager, waarbij de staat van de motor en het aantal kilometers op de teller bepalend zijn. Denk goed na over wat je wilt, zodat je de autolening daarop kunt aanpassen.

Houd rekening met de periodieke kosten van de motor

Motorrijden is geen goedkope hobby. Voordat u op pad kunt, heeft u minimaal een rijbewijs nodig. Onderschat ook niet de kosten van een goede outfit die je veilig kunt dragen. Denk naast een helm en motorpak aan laarzen, handschoenen en gehoorbescherming. Naast eenmalige kosten moet je bij het lenen van geld voor een motor ook rekening houden met periodieke kosten. Deze kosten zijn inclusief noodzakelijke autoverzekering, onderhoud en afschrijving. Heb je een duidelijk beeld van het grotere geheel? Niets staat een goedkope motorlening via Lenengeld.nl in de weg.

Hoeveel geld kan ik lenen voor een motor?

Nu je weet hoeveel geld je moet lenen voor een motorfiets, zou de volgende stap moeten zijn om naar de opties te kijken. De hoogte van de lening is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Bovenal zijn uw inkomen, leven en gezinssituatie bepalend. Met Lenengeld.nl maakt u eenvoudig online een berekening, waardoor u direct duidelijkheid heeft of u voldoende geld kunt lenen voor de motor die u nastreeft. U kunt dan een vrijblijvende offerte aanvragen voor de motorlening.

Geld lenen voor een motorfiets: welke lening is het beste?

U kunt op de volgende manieren geld lenen voor een motor:

Een persoonlijke lening voor een motor

  • Rente, looptijd en maandtarief vallen onder a. gespecificeerd onderhandse lening voor de gehele looptijd van de lening. Zo weet je vooraf waar je aan begint en wanneer de lening wordt terugbetaald. Een bijkomend voordeel is dat u de looptijd van de motor kunt aanpassen aan de looptijd van de lening, zodat u aflossing van de lening kunt voorkomen terwijl u de motor niet meer gebruikt. Dit maakt een persoonlijke lening de beste manier om een ​​motor te financieren.

Een doorlopende lening voor een motorfiets

  • Bij een doorlopend krediet staat vooraf het maximale bedrag dat u kunt lenen vast. U heeft dan de volledige vrijheid om het saldo op te nemen tot de afgesproken limiet. Heb je de lening afbetaald? U kunt de afgeloste bedragen opnemen binnen de kredietlimiet. Hierdoor is de looptijd net zo variabel als rente en aflossing. Dit maakt dit type lening minder geschikt voor autofinanciering.

Geld lenen voor een ander doel?

Naast motorleningen biedt Lenengeld.nl ook de mogelijkheid om geld te lenen om andere vervoersmiddelen aan te schaffen. Ga je liever het water op? Alles is mogelijk bij Lenengeld.nl!

Ook kunt u geld lenen voor een woningrenovatie of andere doeleinden. Opzoeken deze pagina de meest voorkomende leendoelen.

Motorlening combineren met een ander leendoel?

Het financieren van een motorfiets is het hoofddoel. Misschien heb je meer wensen dan alleen een motor kopen. Renoveer bijvoorbeeld je huis. Als het gaat om lenen, hoeft u geen beslissing te nemen. U kunt hiervoor een hogere persoonlijke lening afsluiten, mits uw inkomen en uw woonsituatie (woonlasten) bij elkaar passen. Een andere mogelijkheid is om een ​​doorlopende lening af te sluiten, waarmee u afgeloste bedragen kunt opnemen.

Een alternatief is om een ​​persoonlijke lening voor de motor te combineren met een doorlopend krediet voor andere leendoeleinden. Houd rekening met de rentetarieven en looptijden die niet vast staan ​​op een doorlopende lening.

Ontvang een gratis offerte en krediet online

Dankzij onze volledig online manier van werken stellen we kredietverlening bij Lenengeld.nl beschikbaar. Wij werken samen met verschillende grote banken met lage marktrentes. Dat maakt geld lenen voor een motor zo goedkoop mogelijk! Het aanvragen van een offerte is gratis en verplicht u tot niets. Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden voor uw motor? Natuurlijk ook tegen de laagste rente!

Vraag een gratis offerte aan

Inhoudsopgave

Financiën motorfiets | Geld lenen voor een motor
Financiën motorfiets | Geld lenen voor een motor
0 +

Onze aanbieders