geld lenen kost geld

Financiën BMW

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Inhoudsopgave

Financiën BMW


Financiering van nieuwe of gebruikte BMW

Een nieuwe BMW kopen kan al snel € 32.000 kosten. Voor dit geld ga je als eerste de weg op in je gloednieuwe auto. Ook is de kans groot dat een nieuwe BMW de eerste jaren weinig onderhoud nodig heeft. Een nieuwe BMW moet je wel kunnen financieren. Een goedkopere optie is om een ​​gebruikte BMW te kopen. Oudere modellen met meer kilometers kunnen duizenden euro’s goedkoper in aanschaf zijn. Verwacht in dit geval hogere onderhoudskosten.

Lees onze Tips voor het kopen van een gebruikte auto. Voor de financiering van een BMW kunt u bij Lenengeld.nl terecht voor zowel nieuwe als gebruikte modellen.

Financiering van BMW: hoeveel heb je nodig?

Er is niet één standaardprijs voor een BMW. Het hangt af van het model en type. Kies je voor een aandrijving op brandstof, ga je elektrisch rijden of wordt het een hybride? Ook de keuze voor extra modules of een luxere variant heeft invloed op de financiering van de BMW. Voor financieringsdoeleinden leveren wij de meest populaire modellen direct vanuit de showroom.

Prijsopgave BMW dealer (medio 2021)

  • BMW 1 Serie – Vanaf € 32.020
  • BMW 2 Serie Coupé – Vanaf € 47.654
  • BMW 3 Serie Touring – Vanaf € 47.546
  • BMW 4 Serie Coupé – Vanaf € 53.409

Wilt u weten welke voordelen een gebruikte BMW heeft ten opzichte van de nieuwprijs? Dit is vooral afhankelijk van de leeftijd, kilometerstand en staat van de auto. Op Autotrack.nl en Gasmetaal.nl kunt u onder andere eenvoudig zien hoeveel u nodig heeft voor BMW-financiering.

Hoe kunt u een BMW financieren?

Als je weet welk BMW-model je moet kopen en wat het kost, dan is het tijd om de financiering van de BMW te regelen. Heeft u spaargeld waar u niet zonder kunt? Hierdoor kunt u de auto kopen en eventueel opwaarderen met een lening. Het is ook mogelijk om het gehele bedrag te lenen zolang het bij uw financiële situatie past. BMW financiering tegen de laagste rente is mogelijk via Lenengeld.nl. De combinatie met sparen en een lening zorgt voor de laagst mogelijke maandlasten.

De meeste BMW-dealers wijzen bij het doen van een aankoop op de mogelijkheid van een betalingsovereenkomst. De verschillende opties zijn koop of huurkoop of huurkoop. Koopt u in termijnen, dan mag u zich direct eigenaar van de auto noemen. U betaalt de BMW in termijnen terug. Bij huurkoop is de auto pas uw eigendom als de gehele lening is afgelost. Bij betalingsproblemen kan de dealer de auto terugvragen.

Let bij deze vorm van BMW financiering goed op de kosten. Financiering via een autodealer is vaak duur. De reden hiervoor is de hogere gemiddelde rente. Dealers komen er niet achter welke kredietverstrekker voor jou het goedkoopst is. Lenengeld.nl wel. Dit betekent dat u niet meer betaalt dan nodig is voor BMW financiering, wat een positief effect heeft op uw maandlasten.

Hoeveel geld kan ik lenen voor een BMW?

Misschien koop je liever het nieuwste model met de meest luxe specificaties. De vraag is of dit binnen uw budget past. Check vooraf hoeveel je kunt besteden. Het maximale leenbedrag voor BMW-financiering hangt grotendeels af van uw inkomen, leven en gezinssituatie. Gebruik onze Online rekenmachine en je weet direct wat je maximale tegoed is. Het aanvragen van een offerte is dan eenvoudig en vrijblijvend.

BMW financieren: doorlopende lening of persoonlijke lening?

Persoonlijke lening en doorlopende lening zijn de twee opties van BMW-financiering. De beste optie hangt af van uw situatie en uw voorkeuren. De meeste mensen kiezen voor een persoonlijke lening. Hierdoor heb je op de lange termijn meer zekerheid over je maandlasten. De kredietvormen verschillen in nog meer opzichten van elkaar. De kenmerken per kredietsoort staan ​​hieronder vermeld:

  • BMW financieren met persoonlijke leningen

bij een onderhandse lening het geld wordt in één keer naar u overgemaakt. Hiermee kunt u de BMW direct betalen. De vaste rente en looptijd van de persoonlijke lening biedt overzicht en zekerheid. Zo weet je precies hoe hoog de maandlasten zijn over de hele looptijd. Dit type lening is dus geschikt voor de financiering van een nieuwe of gebruikte BMW.

  • BMW financieren met een doorlopende lening

Het doorlopend krediet is een meer flexibele lening. U kunt ook geld opnemen zodra het is terugbetaald. Dit kan handig zijn als u naast de aanschaf van de BMW een verbouwing wilt financieren. Het nadeel van een doorlopende lening is een lagere zekerheid. De rentetarieven zijn variabel, evenals de looptijd. Hierdoor loopt u het risico dat uw maandlasten in de loop van de tijd toenemen.

Aandachtspunten bij het lenen van een BMW

U kunt zelf de looptijd van een lening bepalen. Een kortere looptijd is gunstig voor de totale kosten van de BMW financiering. U betaalt immers voor een kortere periode rente. Het nadeel van een korte termijn zijn de maandelijkse kosten. Deze worden groter naarmate het langer duurt om de lening terug te betalen. Met BMW-financiering via Lenengeld.nl kunt u nu op elk moment bijbetalingen doen. Het is jouw beslissing.

BMW financiering berekenen

Wilt u weten hoeveel u kunt lenen om een ​​nieuwe of gebruikte BMW te kopen? Met onze rekenmodule weet u met welke rente en maandlasten u rekening kunt houden. Het aanvragen van een offerte voor BMW financiering is altijd vrijblijvend.

Bepaal zelf de looptijd met BMW financiering

als jij Geld lenen voor een auto van BMW, wilt u de totale kosten van de lening weten. Op de website van Lenengeld.nl staat een handige rekenmodule. U kunt het bedrag invoeren en een looptijd selecteren. Zo heb je een goed overzicht van de maandlasten voor een bepaalde lening en looptijd.

Vraag dan eenvoudig één of meerdere offertes aan. Doe dit via Lenengeld.nl’s online “Mijn Area” en ontvang binnen 24 uur de gevraagde aanbiedingen. Kijk en vergelijk, Lenengeld.nl doet de rest.

Vraag een gratis offerte aan

Inhoudsopgave

Financiën BMW
Financiën BMW
0 +

Onze aanbieders