geld lenen kost geld

Een tweede huis financieren – online mogelijk bij Lenengeld.nl

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Inhoudsopgave

Een tweede huis financieren – online mogelijk bij Lenengeld.nl


Financieringsmogelijkheden voor een tweede huis

Om meteen ter zake te komen; Een tweede woning of vakantiewoning financieren met een tweede hypotheek is vaak lastig. Door de strenge regels staan ​​banken niet te springen om een ​​tweede woning met een hypotheek te financieren. Zeker niet als je wilt verhuren. En als dat zo is, is het vaak voor een klein bedrag dat de bank extra zekerheden en extra kosten meeneemt.

U kunt een deel van de kosten van uw tweede woning financieren met uw eigen vermogen. U kunt hiervoor het eigen vermogen van uw hoofdverblijf of spaargeld gebruiken. Lukt dat niet en zoekt u andere financieringsmogelijkheden voor uw tweede woning, dan kan een consumptief krediet in de vorm van een onderhandse lening een goed alternatief.

Een tweede huis financieren via een persoonlijke lening

Bij een persoonlijke lening ontvang je het geleende bedrag direct en in één keer op je rekening en kun je direct handelen. Wilt u uw tweede woning financieren tegen de laagst mogelijke rente? We geven je enkele tips over lenen en fiscale renteaftrek.

Voordelen van een persoonlijke lening om je tweede huis te financieren

Het afsluiten van een persoonlijke lening heeft een aantal voordelen. Zo staan ​​de rente en looptijd vast, ook als de marktrente zou stijgen. Dit bepaalt ook het maandbedrag. Dat is fijn, want u weet waarvoor u elke maand betaalt. Deze kunt u meenemen in uw vaste lasten. Tussentijdse aflossingen zijn altijd gratis voor persoonlijke leningen via Lenengeld.nl.

Een persoonlijke lening om je tweede woning te financieren heeft ook specifieke voordelen ten opzichte van een hypotheek. De rente op een hypotheek kan lager zijn dan de rente op een persoonlijke lening, maar de looptijd van de persoonlijke lening is beduidend korter met een maximum van 10 tot 15 jaar. Als u een tweede woning wilt financieren, raden wij u aan een zo kort mogelijke looptijd te kiezen, met maandelijkse afbetalingen die u zich gemakkelijk kunt veroorloven.

Een ander voordeel ten opzichte van een hypotheek is dat u bij deze financieringsvorm geen extra afsluitkosten hoeft te betalen of een notaris nodig heeft om de akte te laten waarmaken. Houd bij het financieren van een tweede woning altijd rekening met het maximale bedrag dat u verantwoord kunt lenen. Wilt u direct weten hoeveel dat voor u is? Uw lening berekenen is eenvoudig, u kunt altijd een vrijblijvende offerte opvragen.

Een lening met een hypotheek erop

Het kan natuurlijk ook zijn dat je al een persoonlijke lening hebt om je tweede woning te financieren en ook graag een hypotheek wilt afsluiten. De hypotheekverstrekker bepaalt op basis van een berekening van uw huidige inkomen, uw woonsituatie en uw vaste lasten of u in aanmerking komt. Onder deze vaste lasten vallen ook leningen, zoals een persoonlijke lening.

Wilt u een hypotheek afsluiten terwijl u al een lening heeft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij bekijken graag vrijblijvend voor u de mogelijkheden. Het verlof hier laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Oversluiten van een lening (met of zonder hypotheek)

U kunt mogelijk besparen op uw huidige lening, zeker nu de leenrente historisch laag is. EEN lening overdragen Dit kunt u doen als u een hypotheek heeft of als u een toekomstige hypotheek heeft. Kijk of en hoeveel het oversluiten van een lening u zal opleveren.

Verzekeraars vergelijken bij het kopen van een tweede woning

Ook een tweede woning wilt u goed verzekeren. Veel mensen hebben de neiging om dezelfde verzekeraar te kiezen waarmee ze al hun verzekeringszaken doen. Dit is zo gemakkelijk. Onthoud dat je waarschijnlijk niet de goedkoopste bent. Bij het kopen van een tweede huis raden we altijd aan om de inboedelverzekering te vergelijken.

Verdere financiële gevolgen bij een tweede woning

Wanneer u nadenkt over het kopen en financieren van een tweede woning, zijn er een aantal aanvullende financiële verplichtingen waar u ook aan moet denken.

  • De Belastingdienst beschouwt een tweede woning en de persoonlijke lening als vermogen en wordt belast in box 3. De lening is aftrekbaar van uw eigen vermogen. De rente en onderhoudskosten niet.
  • Houd voor uw tweede woning rekening met gemeentelijke belastingen zoals waterschapsbelasting, onroerendezaakbelasting, huisvuilbelasting en rioolrecht.
  • U heeft te maken met de toeristenbelasting. Dit is een belasting voor mensen die meer dan drie maanden per jaar in de gemeente van hun tweede woning wonen.

Kies voor onze persoonlijke lening om je tweede huis te financieren

Bij een persoonlijke lening ter financiering van uw tweede woning ontvangt u het geleende bedrag direct en in één keer op uw rekening en kunt u direct handelen. Overtuigd van de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een gratis offerte aan

Inhoudsopgave

Een tweede huis financieren - online mogelijk bij Lenengeld.nl
Een tweede huis financieren – online mogelijk bij Lenengeld.nl
0 +

Onze aanbieders