geld lenen kost geld

Een elektrische fiets financieren | Geld lenen voor een e-bike

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Inhoudsopgave

Een elektrische fiets financieren | Geld lenen voor een e-bike


Geld lenen voor een elektrische fiets

Elektrische fietsen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Terecht, hij brengt je met weinig moeite op je bestemming. De populariteit wordt weerspiegeld in de verkoopcijfers. Zo werden er in 2020 maar liefst 547.000 elektrische fietsen verkocht. Een stijging van ruim 30 procent ten opzichte van het voorgaande jaar. Fietsenwinkels maken nu meer omzet met de verkoop van elektrische fietsen dan met de klassieke tweewieler. Heeft u er nog geen beschikbaar? We geven je tips voor het financieren van een elektrische fiets.

Een elektrische fiets financieren: wat zijn de kosten?

Wat je nodig hebt om een ​​elektrische fiets te financieren hangt grotendeels af van je voorkeuren. De gemiddelde prijs van een e-bike in 2020 was ruim 2.250 euro. Het kiezen van een instapmodel kan u geld besparen. De speed pedelec is een duurdere klasse. Deze man heeft een hogere snelheid en is meestal luxer. Een belangrijk onderdeel van de prijs is de accu van een elektrische fiets. Wil je een groter bereik, dan betaal je meer voor de accu.

Hoeveel geld kan ik lenen voor een elektrische fiets?

Heb je de keuze gemaakt? Dan weet je hoeveel je nodig hebt om een ​​elektrische fiets te financieren. De hoogte van uw maximale lening is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Denk aan uw inkomen, uw leven en gezinssituatie. Bij Lenengeld.nl maak je het jezelf makkelijk Online berekening. Zo weet je snel of je genoeg kunt lenen voor de elektrische fiets die je voor ogen hebt. U kunt dan een vrijblijvende offerte aanvragen voor elektrische fietsverhuur.

Deze lening is het beste voor financiering van elektrische fietsen

Bij het financieren van een elektrische fiets kun je kiezen uit verschillende soorten kredieten. Wij zetten de verschillen voor je op een rij:

Een persoonlijke lening voor een elektrische fiets

Belangrijke eigenschappen van a onderhandse lening zijn een vast tarief, een looptijd en een maandtarief. Het voordeel hiervan is dat u vooraf precies weet wanneer de lening is afgelost. Daarnaast loop je niet het risico dat de rente stijgt tijdens de looptijd van de lening. U kunt de looptijd van de lening aanpassen aan de verwachte levensduur van de elektrische fiets. Zo voorkom je dat je de lening betaalt terwijl je de fiets niet meer gebruikt. Deze voordelen maken de persoonlijke lening de meest populaire lening voor het financieren van elektrische fietsen.

Een doorlopend krediet voor een elektrische fiets

bij een doorlopend krediet Het maximale bedrag dat u kunt lenen, wordt vooraf bepaald. U heeft dan de volledige vrijheid om het saldo op te nemen tot de afgesproken limiet. Heb je de lening afbetaald? U kunt de afgeloste bedragen opnemen binnen de kredietlimiet. Heel flexibel dus. De focus ligt op de variabele looptijd, rente en aflossing. Deze functies zijn minder veilig. Dit type lening is daarom minder geschikt voor de financiering van elektrische fietsen.

Een elektrische fiets financieren is in de winkel vaak niet goedkoop

Wanneer je een elektrische fiets koopt bij een grote winkel of dealer, krijg je vaak een aankoop op afbetaling aangeboden. U bent direct eigenaar, maar u betaalt de koopsom in delen. Een andere mogelijkheid is om een ​​lening af te sluiten via de verkoper. Is het handig om het op dezelfde plek te plaatsen? Houd er rekening mee dat u het risico loopt op aanzienlijk hogere kosten. De gemiddelde ondernemer rekent een hogere rente dan u zou betalen voor een persoonlijke lening. Hierdoor betaalt u snel meer af dan nodig is, zowel per maand als in totaal over de gehele looptijd van de lening.

Wilt u een gebruikte elektrische fiets kopen? Let op de batterij

U kunt besparen door een gebruikte te kopen. Dat maakt ook verschil als het gaat om de financiering van de elektrische fiets. Let in dit geval op de leeftijd van de accu en vraag de verkoper naar de staat. Bijvoorbeeld als hij het voorgeschreven aantal kilometers nog haalt. De batterij is een duur onderdeel en gaat ongeveer vijf jaar mee. Heb ik een nieuwe batterij nodig? Dit resulteert in gemiddelde kosten van rond de € 500,-. Daar wil je niet achter komen nadat je hem hebt gekocht.

Een elektrische fietslening combineren met een ander leendoel?

U sluit de lening af om een ​​elektrische fiets te financieren. U kunt echter ook andere wensen hebben. Misschien is de vierwieler voor de deur aan vervanging toe of staat een motor al heel lang op het verlanglijstje. U kunt leendoelen combineren en een hogere persoonlijke lening afsluiten, zolang het maar past bij uw inkomen en leefsituatie. Een andere mogelijkheid is om een ​​doorlopende lening af te sluiten, waarmee u afgeloste bedragen kunt opnemen. Populaire leendoelen zijn:

Ook kunt u geld lenen voor een woningrenovatie of andere doeleinden. Opzoeken deze pagina de meest voorkomende leendoelen.

Ontvang een gratis offerte en krediet online

Dankzij onze volledig online manier van werken stellen we kredietverlening bij Lenengeld.nl beschikbaar. Wij werken samen met verschillende grote banken met lage marktrentes. Zo is de financiering van een elektrische fiets zo goedkoop mogelijk!

Het aanvragen van een offerte is gratis en verplicht u tot niets. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het financieren van je elektrische fiets? Tegen de laagste rente natuurlijk

Vraag een gratis offerte aan

Inhoudsopgave

Een elektrische fiets financieren |  Geld lenen voor een e-bike
Een elektrische fiets financieren | Geld lenen voor een e-bike
0 +

Onze aanbieders