geld lenen kost geld

Een boot financieren | Geld lenen voor boot

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Inhoudsopgave

Een boot financieren | Geld lenen voor boot


Geld lenen voor een boot

Wilt u graag een nieuwe boot of sloep kopen, maar heeft u niet het geld op een spaarrekening om deze direct te kopen? Lenengeld.nl biedt hiervoor een oplossing: Lenengeld.nl biedt consumenten verschillende mogelijkheden om boten te financieren. geld lenen Dit doe je volledig zelfstandig en online bij Lenengeld.nl. Wij geven geen advies.

Hoe kan ik een boot financieren?

U kunt een boot op verschillende manieren financieren. Bijvoorbeeld met besparingen die u lang kunt missen. Wellicht heeft u beleggingen die u op een boot kunt omzetten in geld. Ook kunt u via Lenengeld.nl eenvoudig een boot lenen om een ​​boot te financieren. Heeft u al een boot en staat deze te koop? Zet de verkoopopbrengst opzij. U hoeft dus geen bootfinanciering te regelen bij het kopen van een nieuwe.

Een boot financieren begint met kosten

Voordat u een bootlening krijgt, moet u weten hoeveel geld u nodig heeft. Het maakt uit welke boot u in gedachten heeft. Een speedboot met alles erop en eraan kost natuurlijk meer dan een sobere sloep. Denk ook aan bijkomende kosten zoals onderhoud. Vergeet niet om het vervoer en de kosten van een ligplaats of botenloods in de schatting op te nemen. Maak een overzichtelijke lijst van al deze kosten, zodat je weet hoeveel je nodig hebt. Dit is de eerste stap naar bootfinanciering.

Welke lening is het beste voor bootfinanciering?

Geld lenen voor een boot komt in de vorm van een doorlopende lening en een persoonlijke lening. We zetten de verschillen kort op een rij:

  • Persoonlijke lening voor een boot

Het geld komt met een onderhandse lening direct beschikbaar in uw account. De rente en de looptijd staan ​​vast. Dit biedt de nodige zekerheid. U kunt de looptijd van de lening aanpassen aan het moment waarop u denkt eigenaar te worden van de boot. Dit maakt de persoonlijke lening de beste manier om een ​​boot te financieren.

  • Doorlopend krediet voor een boot

bij een doorlopend krediet spreek vooraf het maximale bedrag af dat u kunt lenen. Daarna heb je de vrijheid om geld op te nemen totdat de afgesproken limiet is bereikt. Heb je de lening afbetaald? Ook kunt u bedragen opnemen die binnen de kredietlimiet zijn afgelost. Hierdoor is de looptijd net zo variabel als rente en aflossing. Dit maakt dit type lening minder geschikt als bootfinanciering.

Bootfinanciering combineren met een ander leendoel?

Het financieren van een nieuwe boot is het hoofddoel, maar wat als u ook anderen heeft? Kredietdoelen wil realiseren? Hier zijn twee oplossingen voor. Enerzijds is het mogelijk om een ​​hogere persoonlijke lening af te sluiten, mits uw inkomen en woonsituatie (woonlasten) dit toelaten. We willen immers dat u zoveel mogelijk stopt met lenen om uw eigen financiële situatie te beschermen. Een andere mogelijkheid is om een ​​doorlopende lening af te sluiten, waarmee u afgeloste bedragen kunt opnemen.

U kunt ook denken aan een combinatie van een persoonlijke lening voor de boot en een gedeeltelijk doorlopende lening voor aanvullende behoeften. Rente en looptijd staan ​​bij een doorlopende lening niet vast, dit is belangrijk om te overwegen.

Geld lenen voor een boot?

Houd rekening met de levensduur: hoe lang vaart u met de boot? We hebben het hier niet over een enkele cruise, maar over de hele levensduur van de boot. Gaat hij 20 jaar mee of wil je na vijf jaar een nieuwe boot kopen? U kunt geld lenen voor een boot door goed na te denken over hoe lang u de boot al in bezit heeft. Het is raadzaam om de looptijd van de boot af te stemmen op de looptijd van de lening. De lening wordt bijvoorbeeld volledig terugbetaald als u de boot inruilt of verkoopt. Een betere manier om het te regelen is er niet.

Terugbetaling van de bootlening

De bootfinanciering is in een handomdraai geregeld, waarna de aflossing van de lening begint. Dit doe je in maandelijkse termijnen, waarbij het maandbedrag vast staat. Dit geldt voor zowel persoonlijke leningen als doorlopende leningen. Dankzij vaste maandelijkse bedragen weet je vooraf waar je aan toe bent. Praktisch, want je kunt vooraf berekenen of het financieren van een boot met een lening echt bij je past.

Ontvang een gratis offerte en krediet online

Dankzij onze volledig online manier van werken stellen we kredietverlening bij Lenengeld.nl beschikbaar. Wij werken samen met verschillende grote banken met lage marktrentes. Dit maakt geld lenen voor een boot zo goedkoop mogelijk!

Het aanvragen van een offerte is gratis en verplicht u tot niets. Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden voor uw boot? Naast het financieren van boten kan Lenengeld.nl u ook geld bieden voor een. Huur auto- van Caravan. Natuurlijk ook tegen de laagste rente!

Vraag een gratis offerte aan

Inhoudsopgave

Een boot financieren |  Geld lenen voor boot
Een boot financieren | Geld lenen voor boot
0 +

Onze aanbieders