geld lenen kost geld

Een aanbouw of aanbouw financieren? Kosten & opties

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Inhoudsopgave

Een aanbouw of aanbouw financieren? Kosten & opties


Geld lenen voor een verlenging of verlenging

Als u meer woonruimte wilt, kunt u een groter huis kopen. Maar misschien wilt u helemaal niet verhuizen. Het huis waar u nu in woont past bij uw wensen, al zou u graag wat groter willen wonen. Je bent nog steeds enthousiast over de buren en voorzieningen in de omgeving. Ook kan het zijn dat een verhuizing financieel niet haalbaar is.

Met een aanbouw of aanbouw creëer je extra ruimte. Denk aan een dakkapel of een wintertuin in de woonkamer. Naast woongenot draagt ​​een aanbouw ook bij aan de waarde van uw woning. Bij Lenengeld.nl bent u aan het juiste adres voor de lening met de laagste rente, ook deze verlenging of verlenging.

Wat kost een verlenging of verlenging?

De kosten van een aanbouw of aanbouw zijn voornamelijk afhankelijk van de grootte. Naast de lengte en breedte is ook het glasoppervlak van belang. Glas is relatief duur. Hoeveel geld u moet lenen voor een verlenging of verlenging hangt dus vooral af van uw wensen. Volgens uitbouw.com liggen de kosten tussen de € 14.500 en ruim € 50.000. De minimumprijs is € 1.260 per vierkante meter. Maak een goede begroting voordat u een lening aangaat voor verlenging of vernieuwing. Offertes opvragen bij verschillende aannemers geeft vaak een goed beeld.

Financieringsuitbreiding: diverse leningen mogelijk

Geld lenen voor verlenging of verlenging kan op een aantal manieren, waaronder: onderhandse lening van doorlopend krediet. Deze leningen hebben de volgende kenmerken:

  • Uitbreiding financieren met persoonlijke leningen

Bij een persoonlijke lening krijg je het geld in één keer op je rekening. Dit betekent dat het benodigde bedrag voor de verlenging of verlenging direct beschikbaar is. De persoonlijke lening heeft altijd een vaste rente en een vaste looptijd. Hierdoor staan ​​de maandlasten vast en kom je niet voor verrassingen te staan ​​van stijgende kosten als de rente in de toekomst stijgt. Dit maakt de persoonlijke lening geschikt voor het financieren van een aan- of verlenging.

  • De uitbreiding financieren met een doorlopende lening

Lenen voor verlenging of verlenging is ook mogelijk in de vorm van een doorlopend krediet. Een doorlopend krediet biedt meer flexibiliteit. U kunt ook geld opnemen zodra het is terugbetaald. Handig wanneer u naast het financieren van een verlenging nog andere kredietdoelen heeft. Een doorlopende lening is echter minder populair. De belangrijkste reden is de variabele rente en de looptijd. Hierdoor kunnen uw maandlasten omhoog of omlaag gaan.

Rente voor leningverlenging en verlengingsaftrek

Wanneer u een verbouwingslening afsluit, is de rente daarover onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar. Lenen voor een aanbouw of aanbouw valt onder de woningverbeteringsbehoefte van de Belastingdienst. Het moet je eigen huis zijn. Ook dien je de rekeningen te bewaren en als kredietvorm de persoonlijke lening te kiezen. Leer meer? Lees meer over geld lenen voor Verbouwing in renoveren.

Uitbreiding en levensduur financieren

Wanneer u een lening afsluit om te verlengen, kunt u zelf de looptijd kiezen. Het is zinvol om het aan te passen aan de gebruiksduur. Denk je bijvoorbeeld dat je nog 20 jaar in het huis blijft wonen? Een looptijd van 20 jaar past. Zo voorkom je dat je de lening moet aflossen na een verhuizing. Let bij het bepalen van de looptijd ook op de maandelijkse kosten. Hoe korter de looptijd, hoe hoger de maandlasten. Echter, de uitbreidingsfinanciering is uiteindelijk goedkoper met een kortere looptijd. U betaalt aanzienlijk minder rente over de looptijd.

Bereken het maximale krediet

Benieuwd hoeveel u kunt lenen voor een verlenging of verlenging? Gebruik de Rekenmodule van Lenengeld.nl en zie de rente en maandelijkse betalingen. Vraag een vrijblijvende offerte aan, dan weet u precies wat het maximale krediet in uw situatie is.

Combineer uitbreiding met andere verbouwingen

Voor een uitbreiding heeft u snel een bouwbedrijf of een bouwbedrijf nodig. Terwijl dit nog aan de gang is, kun je de extensie meteen combineren met andere aanpassingen. Denk erover om dat te vernieuwen keukeneen nieuwe badkamer financieren of je huis verduurzamen. Over het algemeen zijn deze verbouwingen voordeliger te combineren omdat je meer werk tegelijk gedaan krijgt. Voorwaarde is wel dat je er het budget voor hebt. U kunt de verbouwing van uw woning ook combineren met een heel ander leendoel, zoals: voor het lenen van een auto.

Bereken uw verlengingslening en maandelijkse kosten

Natuurlijk wilt u vooraf weten wat het kost om geld te lenen voor een verlenging of verlenging. Op de website van Lenengeld.nl staat een handige rekenmodule. Vul het bedrag in dat je wilt lenen en kijk goed naar de voorwaarden. Door de voorwaarden te verschuiven, kunt u zien hoe de maandelijkse kosten stijgen of dalen.

Vraag dan eenvoudig één of meerdere offertes aan. Doe dit via Lenengeld.nl’s online “Mijn Area” en ontvang binnen 24 uur de gevraagde aanbiedingen. Kijk en vergelijk, Lenengeld.nl doet de rest.

Vraag een gratis offerte aan

Inhoudsopgave

Een aanbouw of aanbouw financieren?  Kosten & opties
Een aanbouw of aanbouw financieren? Kosten & opties
0 +

Onze aanbieders