geld lenen kost geld

Borstvergroting of in termijnen financieren?

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Inhoudsopgave

Borstvergroting of in termijnen financieren?


Borstvergroting of in termijnen financieren?

Cosmetische ingrepen zoals een borstvergroting zijn vaak duur. Bij medische ingrepen wordt de operatie uitgevoerd in het ziekenhuis en vergoed door uw zorgverzekeraar. Borstvergroting wordt beschouwd als een niet-medische procedure en wordt meestal uitgevoerd in gespecialiseerde klinieken. De kosten van deze operatie moet u uit eigen zak betalen. Maar hoe financiert u een borstvergroting?

Breng de kosten van borstvergroting in kaart

Bij een borstvergroting krijgt u een prothese onder uw eigen borst, waardoor uw borsten voller en steviger worden. Naast borstvergroting zijn buikwandcorrectie, facelift, ooglid- en neuscorrectie de meest gevraagde en uitgevoerde ingrepen. Borstverkleining heeft bijna altijd medische redenen en wordt niet als een cosmetische ingreep beschouwd.

De kosten van een borstvergroting kunnen variëren. De prijs is afhankelijk van de kliniek die de ingreep uitvoert, maar ook van de gekozen methode. Vervolgens moet u nadenken over de financiering van uw borstvergroting. Is het bedrag beheersbaar en kunt u ervoor sparen, kiest u voor aankoop op afbetaling of past een geldlening beter bij u?

Borstvergroting financieren of in termijnen betalen

Veel klinieken bieden de mogelijkheid om de operatie achteraf te betalen. Dit is eigenlijk een borstvergroting in termijnen. De procedure wordt uitgevoerd en u betaalt de kosten in termijnen terug aan de kliniek totdat de totale rekening is betaald. Een groot nadeel hierbij is dat de rentelasten vrij hoog zijn, aangezien de wettelijke maximale rente van 14% wordt berekend.

Voor de financiering van uw borstvergroting is het voordeliger om een ​​persoonlijke lening af te sluiten. U profiteert dan van een aanzienlijk lagere rente.

Borstvergroting financieren met een persoonlijke lening

Als u heeft besloten dat een borstvergroting op afbetaling niet is wat u wilt, onderhandse lening De beste optie. Veel vrouwen kiezen voor deze vorm van lenen als ze geld willen lenen voor een borstvergroting. Wat kunt u van deze leenvorm verwachten? De persoonlijke lening kenmerkt zich door een vaste rente en een vaste looptijd. Stijgt de rente tussentijds, dan heeft dit geen effect op uw kredietwaardigheid. De rente blijft hoe dan ook hetzelfde. Heeft u in de tussentijd een financiële meevaller en wilt u de persoonlijke lening graag weer terugbetalen? Dit kan en mag uiteraard boetevrij. Handig als er wat extra geld beschikbaar is.

In tegenstelling tot de aankoop op afbetaling ontvangt u bij de persoonlijke lening het geld ineens op de rekening en is het direct beschikbaar. En dankzij de vaste maandbedragen weet je altijd waar je aan toe bent.

Kenmerken persoonlijke lening:

  • Gebruikelijk voor producten met een beperkte levensduur
  • Vaste termijn
  • Vaste lage rente
  • Vroeg opzeggen zonder boete

Online geld lenen voor borstvergroting

Als je geld wilt lenen voor een borstvergroting kom je veel aanbieders tegen. Ook online. Het is verstandig om verschillende kredietverstrekkers met elkaar te vergelijken. Zo weet je in ieder geval zeker dat je kiest voor de laagste rente of de beste voorwaarden.

Kies voor een scherpe rente

Bij Lenengeld.nl heb je de mogelijkheid om de beste lening te kiezen om een ​​borstvergroting te financieren. Wij werken samen met een aantal grote banken die concurrerende rentetarieven hanteren. Dat is ook de reden waarom wij graag met u samenwerken. Deze aanbieders kun je gemakkelijk vergelijken. Dit doe je in het comfort van je eigen huis op de bank. Wij werken volledig online. Dit bespaart u tijd omdat u geen afspraak hoeft te maken of ergens heen hoeft.

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat u kunt lenen om uw borstvergroting te financieren? Vraag een offerte aan. Om een ​​lening af te kunnen sluiten, moet u aan bepaalde criteria voldoen. Zo zijn de bron van inkomsten, de hoogte van de inkomsten en uw uitgaven (en eventueel die van uw partner) van belang bij het bepalen of en hoeveel u kunt lenen.

Maak een proeffactuur en vraag altijd een offerte aan voor uw persoonlijke lening. Je wilt natuurlijk weten wat het kost. Gebruik gerust onze mobiele telefoon Rekenmodule. Vul het gewenste leenbedrag in en experimenteer met verschillende voorwaarden. U ziet direct wat u elke maand bent kwijtgeraakt. Let op: de bedragen zijn indicatief. Vraag daarom altijd een passend bod.

Vraag een lening aan voor uw borstvergroting

Bij Lenengeld.nl kun je online een persoonlijke lening of een doorlopend krediet afsluiten. Via “Mijn Omgeving” kunt u geheel gratis één of meerdere offertes aanvragen. Het is altijd raadzaam om meerdere aanbiedingen met elkaar te vergelijken, omdat u kiest voor de laagste rente en de beste voorwaarden. Wij werken samen met verschillende banken (lening providers) die de laagste rentetarieven hebben. Zo kunnen wij u goedkoop geld lenen voor een borstvergroting.

Vraag een gratis offerte aan

Inhoudsopgave

Borstvergroting of in termijnen financieren?
Borstvergroting of in termijnen financieren?
0 +

Onze aanbieders