geld lenen kost geld

Waar kan ik geld lenen met schulden?

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Inhoudsopgave

Waar kan ik geld lenen met schulden?

Kan nergens een lening krijgen?

Wij verstrekken geen lening in de volgende gevallen/situaties: Je hebt een negatieve BKR registratie. Je hebt één of meerdere schulden in de vorm van een betalingsachterstand bij instanties. Je woonsituatie is inwonend (bij ouders, familie of vrienden of je woont op kamers) en je hebt een tijdelijk dienstverband.

Wie kan mij helpen met mijn schulden?

Voor gratis advies en hulp bij het oplossen van uw schulden gaat u naar uw gemeente. Elke gemeente heeft hiervoor een eigen regeling. De gemeente kan u bijvoorbeeld helpen met een minnelijk akkoord. Bij een minnelijk akkoord probeert de gemeente uw schulden te regelen met al uw schuldeisers.

Kan iedereen een lening krijgen?

Niet iedereen kan een persoonlijke lening krijgen. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals inkomen, leeftijd en het hebben van een negatieve BKR-registratie.

Uw financiering wordt geregistreerd bij BKR wanneer u meer dan €250 leent en het krediet langer dan één maand loopt. Heeft u een zakelijk krediet van meer dan €1.000 waarvoor u persoonlijk aansprakelijk bent? Ook dan wordt het krediet geregistreerd.

 

Inhoudsopgave

Waar krijg jij snel geld? Snel geld lenen met lening.com
Waar kan ik geld lenen met schulden?
0 +

Onze aanbieders