geld lenen kost geld

Over Lenengeld.nl

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Inhoudsopgave

Over Lenengeld.nl

Over Lenengeld.nl.

Lenengeld.nl heeft zich gespecialiseerd in het goedkoper maken van bestaande leningen voor particulieren en zzp’ers door deze over te sluiten. Onze methode is erop gericht de rente op uw huidige lening te verlagen. Ze verkorten de looptijd van uw lening en besparen mogelijk duizenden euro’s.

Om dit te bereiken werkt Lenengeld.nl samen met gespecialiseerde banken die consumptief krediet aanbieden. Wij bemiddelen tussen jou en deze aanbieders. De gespecialiseerde kredietverstrekkers bieden de laagste rentetarieven op de markt, vaak aanzienlijk lager dan die van de grote banken. En de rentetarieven zijn nu historisch laag, dus u kunt nu meteen een persoonlijke lening krijgen 3,3%. Bijkomend voordeel is dat u deze persoonlijke lening op elk moment boetevrij kunt aflossen.

Onze methode

Bij Lenengeld.nl kunt u volledig online en zonder callcenter een leningofferte aanvragen. Hoe werkt het?

 1. Vul het aanvraagformulier in – het is heel gemakkelijk en volledig online
 2. We zijn op zoek naar het beste aanbod van onze partnerbanken
 3. U krijgt dan toegang tot mijn omgeving, waarin wij de offerte voor u opmaken.
 4. Als u tevreden bent met het aanbod, teken dan het aanbod, u kunt bonnen uploaden in mijn omgeving
 5. Wij regelen dit voor u en informeren u zodra de lening is overgeschreven

onze beloning

De wet schrijft voor dat we alleen beloond worden voor het regelen van consumptief krediet via de kredietverstrekker (bank). Wij ontvangen daarom een ​​vergoeding (commissie) van de aanbieder (bank) voor onze dienstverlening. Dus je moet de lening afsluiten geen kosten om ons te betalen. De commissie die wij ontvangen is onderdeel van de rente die de bank over het krediet berekent.

onze service

Wij werken samen met Kiyoh.nl om onafhankelijke klantervaringen op te doen. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,0, waar we trots op zijn. Hieronder vindt u de laatste ervaringen van onze klanten:

Wat klanten van ons vinden.

 • 10Osandrick – veel geholpen”
 • 10P. – Zeer snel en correct “
 • 10W. – Snel, makkelijk en goed georganiseerd “

Bekijk onze beoordelingen

Heb je een tip of opmerking voor ons? Neem dan gerust contact met ons op via info@Lenengeld.nl.nl of telefonisch op 088 777 23 23.

Alleen uitvoering

Werd bemiddeld zonder voorafgaand advies wordt dit “execution only” genoemd. Uitgangspunt van onze dienstverlening is dat onze activiteit zich beperkt tot het bemiddelen van de leenovereenkomst tussen u en de zelfstandig met ons samenwerkende aanbieders van een door u gekozen financieel product. Lenengeld.nl adviseert u hierover niet.

Het op basis hiervan afsluiten van een financieel product is alleen geschikt voor klanten die weten wat ze willen en wie zijn voldoende kennis en ervaring eigen. Lees er meer over in onze servicegids.

Alle voorwaarden op een rij:

Een lening aangaan is geen alledaagse bezigheid, er komt veel achter. Om de juiste afweging en beslissing te kunnen maken heeft Lenengeld.nl een ​​pagina ingericht waarop u een overzicht kunt vinden met aanvullende informatie. Inclusief de banken waarmee we samenwerken, inclusief verdere informatie en voorwaarden. U kunt deze hier bekijken en downloaden.

Bekijk de voorwaarden
Meer over het beloningsbeleid
Download onze servicegids
Servicedocument downloaden
Heeft u een klacht?
NVF lidmaatschap

Onder toezicht van de AFM

Lenengeld.nl is een handelsnaam en wordt gebruikt door Lenengeld.nl BV. Lenengeld.nl BV is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 615.40.897.

Lenengeld.nl BV staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en is ingeschreven in het AFM-register onder nummer 12020777 als een dochteronderneming van NR7Finance BV.

De voordelen van Lenengeld.nl:

 • Lenengeld.nl heeft een volledig online werkwijze
 • Met de spaarcheck bereken je hoeveel goedkoper je kunt lenen bij Lenengeld.nl
 • De banken waarmee we samenwerken bieden de laagste rentetarieven op de markt
 • U kunt bij ons terecht voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet
 • Een vrijblijvende offerte is gratis en verplicht u tot niets!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag gratis en vrijblijvend een aanbiedingen kom met ons mee!

Inhoudsopgave

0 +

Onze aanbieders