geld lenen kost geld

Krediet verhogen

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Inhoudsopgave

Krediet verhogen


Krediet verhogen

Een lopende lening opwaarderen is heel goed mogelijk. Sterker nog, het komt vaker voor dan je zou denken. Veel consumenten hebben al een lopende lening als ze een nieuwe lening aanvragen. Veelvoorkomende kredietvormen zijn persoonlijke leningen en doorlopende leningen, maar ook vormen als creditcards en rood staan ​​kunnen worden opgewaardeerd.

Verhogen bestaande leningen

Lenengeld.nl helpt u graag om correct aan uw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het opwaarderen van een bestaande lening of het aangaan van een nieuwe lening. Met onze unieke online manier van werken ontvang je binnen 2 uur een vrijblijvende offerte. Ook als uw huidige lening niet via Lenengeld.nl is afgesloten, staan ​​wij voor u klaar.

Verhoog persoonlijke leningen

Het opwaarderen van een persoonlijke lening betekent dat u een nieuwe lening moet afsluiten. Bij een persoonlijke lening staat alles vooraf vast, dus ook het leenbedrag, de looptijd, de rente en het maandtarief. Het voordeel is dat u precies weet waar u aan toe bent. Nadeel is het gebrek aan flexibiliteit.

Geen extra kosten; U kunt een persoonlijke lening boetevrij aflossen, hierdoor betaalt u geen extra (boete)kosten voor het opwaarderen en oversluiten van uw persoonlijke lening.

Doorlopend krediet verhogen

Een doorlopend krediet geeft u meer flexibiliteit zodat u met een doorlopend krediet geld kunt opnemen tot aan de kredietlimiet. Dit geldt ook voor bedragen die al zijn afgelost. Als je je kredietlimiet al hebt bereikt, is het opwaarderen van je doorlopend krediet ook een optie. Vaak is uw huidige kredietverstrekker hiertoe bereid. Wij kunnen vrijblijvend bekijken of dit voor u de meest voordelige optie is.

Bestaande Lenengeld.nl-klant?

Heb je een lening afgesloten via Lenengeld.nl? Wij kijken dan direct hoe we uw tegoed kunnen verhogen. U kunt dit aangeven in het mijngebied van Lenengeld.nl. Als bestaande klant heb je er toegang toe. Nadat u bent ingelogd, kunt u het te verhogen bedrag invoeren en eventueel de gewenste looptijd en soort lening. Binnen 2 uur ontvangt u van ons een passende aanbieding.

Is mijn overboeking goedkoper?

Bij het opwaarderen van uw huidige lening kijken we of het oversluiten van uw lening voordeliger voor u is. Wil je extra geld lenen, dan is het oversluiten van je lening naar een vaste lage rente vaak veel goedkoper. Een lagere rente betekent een kortere looptijd, waardoor lenen goedkoper wordt.

Leningen samenvoegen

Heeft u meerdere openstaande leningen en wilt u uw tegoed opwaarderen? Dan is het poolen van deze lening in een nieuwe lening niet alleen goedkoper door de lagere rente. Maar ook veel overzichtelijker omdat je uit de nieuwe bruikleen maar 1 collectie hoeft te bewerken.

Als klant van Lenengeld.nl heb je ook toegang tot je eigen persoonlijke mining-omgeving. Zo heeft u dagelijks inzicht in uw openstaande saldo en heeft u een contactpersoon voor eventuele vragen.

Hoe werkt het?

Bestaande Lenengeld.nl-klanten kunnen inloggen in hun eigen mining-omgeving en daar hun wensen kenbaar maken. Bent u nog geen klant van Lenengeld.nl, dan kunt u direct online een lening opwaarderen door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Het aanvragen van een offerte kost u gemiddeld 2 minuten van uw tijd. U ontvangt de persoonlijke offerte doorgaans binnen 2 uur.

Wilt u eerst leningen vergelijken? Geen probleem, Lenengeld.nl heeft een reeks online ondersteuningstools ontwikkeld om je van alle relevante informatie te voorzien. In de links aan de rechterkant van de pagina hebben we een aantal tools samengesteld die je kunnen helpen om zelf je lening af te sluiten.

Vraag een gratis offerte aan

Inhoudsopgave

Krediet verhogen
Krediet verhogen
0 +

Onze aanbieders