geld lenen kost geld

Krediet geweigerd

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Inhoudsopgave

Krediet geweigerd


Kredietaanvraag afgewezen?

Niet alle leningaanvragen worden goedgekeurd, het komt ook voor dat een leningaanvraag wordt afgewezen. Wellicht heeft u deze ervaring ook en wordt uw financieringsaanvraag soms afgewezen vanwege uw financiële of persoonlijke situatie. Het kan zijn dat u een financiële tegenvaller heeft gehad, bijvoorbeeld uw inkomen is (tijdelijk) gedaald of er zijn onverwachte kosten gemaakt.

Waarom wordt een leningaanvraag afgewezen?

Een leningaanvraag kan worden afgewezen als het BKR een negatieve code heeft, dat wil zeggen dat er in het verleden grote betalingsachterstanden zijn geweest. Alle banken in Nederland zijn verplicht dit te melden bij het BKR.

Er zijn ook andere redenen voor een geweigerde lening. Zo kan het zijn dat er bij de opgegeven inkomsten en uitgaven niet genoeg geld over is om het maandbedrag van de lening verantwoord te betalen. Dit geldt ook voor inkomsten die van tijdelijke aard zijn (kunnen) zijn, waar veel banken moeite mee hebben. Bij Lenengeld.nl zijn er vaak mogelijkheden, waaronder een eerder afgewezen lening van aanbieders als Freo, Findio en Ferratum.

Lenen als uitzendkracht of met een contract voor bepaalde tijd

Werk je met een contract voor bepaalde tijd of heb je een contract voor bepaalde tijd? Dan krijgt u vaker te maken met een geweigerde lening van Freo, Findigo of de grotere partijen zoals ING en ABN. U zult dan merken dat lenen vaak niet mogelijk is vanwege de acceptatievoorwaarden van de bank. Het goede nieuws is dat Lenengeld.nl onlangs uitzendkrachten heeft geïntroduceerd om hen te helpen bij het afsluiten van consumentenleningen.

Kredietperspectief

We kunnen bijvoorbeeld de potentiële lening van BNP Paribas bemiddelen. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze financiering bedoeld om perspectief te bieden in bepaalde, vaak moeilijkere financiële situaties.

U heeft recht op de perspectieflening in de volgende situaties:

  1. Als uw reguliere inkomen niet (volledig) meegerekend wordt door de bank. Dit is bijvoorbeeld het geval als u een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd heeft in combinatie met een huurwoning of inkomsten uit een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, WIA/WAO, ziektegeld, huurinkomsten of rentebaten.
  2. Indien er sprake is van een betalingsachterstand en/of betalingsregelingen getroffen worden.

Dit is bijvoorbeeld het geval als er terugboekingen hebben plaatsgevonden omdat er niet genoeg geld op de rekening stond. Maar ook als er met verschillende instellingen betalingsafspraken zijn gemaakt om achterstanden te compenseren. Dit geldt ook voor incasso door een incassobureau of een deurwaarder. Het feit dat uw lening eerder is afgewezen bij Freo, Findigo, Ferratum of een andere bank, betekent niet dat er geen opties meer zijn.

Wat is een perspectieflening?

De perspectieflening is een persoonlijke lening die wordt verstrekt op basis van individualisering. Dit is een persoonlijke lening waarmee u boetevrij extra kunt aflossen. De looptijd van de lening is maximaal 120 maanden en wordt in overleg met de bank bepaald. BNP Paribas is klaar om verder te gaan dan de normale voorwaarden voor het aanvaarden van toekomstige leningen.

Hoe kunt u deze lening aanvragen?

Alvorens de toekomstige lening toe te kennen, vraagt ​​BNP Paribas om een ​​goed inzicht in uw financiële situatie. U vraagt ​​bijvoorbeeld een rekeningoverzicht van de laatste 3 maanden aan. Bij een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd / dienstverband voor bepaalde tijd wordt u gevraagd of u vijf jaar beroepservaring kunt overleggen. U kunt dit aantonen door het verzekeringsrapport op te vragen bij het UWV. Dit gaat heel eenvoudig online.

BNP Paribas

Wanneer alle documenten zijn ontvangen, worden ze beoordeeld door een medewerker van BNP Paribas. Zij nemen dan ook telefonisch contact met je op om de leningaanvraag door te nemen. Op basis van uw gedocumenteerde documenten en het telefonische contact beslist BNP Parisbas over uw kredietaanvraag. Als BNP Paribas akkoord gaat, zullen zij een bod voor u doen en de lening afbetalen wanneer u deze ondertekent. De rente op de toekomstige lening is hoger dan de laagste rente op de markt. Dit heeft te maken met het hogere risicoprofiel, wat de reden is voor een geweigerde lening bij bijvoorbeeld Freo, Findigo of Ferratum. Een hoger risico betekent dus ook een hogere rente.

De laagste rente

Wij proberen altijd voor u de laagste rente te vinden. Ook als uw lening is afgewezen, zullen wij als onderdeel van het reguliere proces eerst online de mogelijkheden voor het rond krijgen van uw financiering bekijken. Mocht dit niet werken, dan hebben we de mogelijkheid om een ​​perspectieflening aan te bieden bij BNP Paribas.

Zo kunnen wij voor veel verschillende situaties een financieringsoplossing bieden. Dit geeft u de mogelijkheid om uw financiële situatie weer onder controle te krijgen. Wilt u weten of de perspectieflening een optie is in uw situatie, neem dan contact met ons op.

Eens afgewezen, altijd afgewezen?

Nee, zo werkt het niet, sterker nog, we zien in de praktijk dat er na verloop van tijd zeker mogelijkheden zijn om een ​​lening aan te vragen. Ook als het een eerder geweigerde lening is van Freo, Findio, Ferratum ANB Amro of ING. Bijvoorbeeld omdat een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd wordt verlengd of zelfs wordt omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Of het inkomen is gestegen zodat de gewenste lening nu mogelijk is. Kortom, er zijn meerdere situaties denkbaar waarom een ​​leningaanvraag in de toekomst wordt ingewilligd.

In de toekomst kunt u op elk moment via Lenengeld.nl de mogelijkheden bekijken. Hiervoor kunt u het aanvraagformulier invullen en gaan wij voor u aan de slag. Binnen een paar uur verneemt u van ons de mogelijkheden om geld te lenen.

Vraag een gratis offerte aan

Inhoudsopgave

Krediet geweigerd
Krediet geweigerd
0 +

Onze aanbieders