geld lenen kost geld

Keuken in termijnen kopen

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Inhoudsopgave

Keuken in termijnen kopen


Keuken in termijnen kopen

Veel mensen brengen het grootste deel van hun dag in de keuken door. De keukentafel is niet alleen een plek om te eten. Je nieuwe droomkeuken zou zomaar eens de centrale plek in je huis kunnen worden.

Een keuken in termijnen koop je eenvoudig online bij Lenengeld.nl, waar je direct ziet wat de maandelijkse kosten zijn. Daarnaast kost de offerteaanvraag niets.

Bedenk hoe jouw droomkeuken eruit moet zien

Weet u niet zeker welke keuken u wilt? Keukenaanbieders zijn er in alle prijsklassen en stijlen. Ter inspiratie is het verstandig om een ​​keukenbrochure aan te vragen. Zo krijgt u een idee van de mogelijkheden. Wilt u een design keuken of past een landelijke uitstraling veel beter bij u? En vergeet alle keukenaccessoires niet. Een keukenspecialist is er bekend mee en kan je goed adviseren.

Keuken op afbetaling? Denk na over het geleende bedrag

Heeft u een idee hoe uw droomkeuken eruit moet komen te zien en wilt u weten wat u aan uw nieuwe keuken kunt besteden? Zet alle kosten op een rij of laat je goed adviseren door je keukenspecialist.

Een keuken gaat gemiddeld tussen de 15 en 20 jaar mee. De meeste mensen ruilen van keuken als deze tussen de 10 en 16 jaar oud is. Inclusief inbouwapparatuur, keukenverlichting en keukenaccessoires ben je al snel tussen de € 4.000 en € 20.000 kwijt. En dan is er nog de installatie.

Een keukenspecialist biedt vaak een afbetalingsplan aan. Al zijn dit soms keukencowboys die tegen hoge rentes werken. Het is veel goedkoper om te lenen om een ​​nieuwe keuken te kopen dan om een ​​keuken op afbetaling te kopen. Ook valt lenen voor een woningrenovatie of keuken voor de belastingdienst onder woningverbetering en is de rente die u betaalt aftrekbaar. Voorwaarde is dat het een woning betreft, de rekeningen worden bijgehouden en de lening als persoonlijke lening is afgesloten.

keuken kopen? Kies voor een persoonlijke lening

Veel mensen kiezen voor een persoonlijke lening bij het zoeken naar financiering voor hun nieuwe keuken. Deze lening kenmerkt zich door een vaste rente en een vaste looptijd, ook als de marktrente zou stijgen. Dat is fijn, want u weet wat u elke maand betaalt en kunt dit meenemen in uw vaste lasten.

Dankzij de persoonlijke lening heb je het geld in één keer op de rekening. Een nieuwe keuken is dichterbij dan je denkt. Met Lenengeld.nl kunt u op elk moment gratis tussentijdse betalingen doen, wat handig is als er wat extra geld beschikbaar is.

Maak een proefberekening en vraag vrijblijvend een offerte aan

Geld lenen voor de keuken van je dromen hoeft niet duur te zijn als je het goed doet. De goedkoopste lening is momenteel een persoonlijke lening vanaf 3,3% rente. Dit is ook de meest gekozen leenvorm als het gaat om de financiering van een nieuwe keuken.

Maak een proeffactuur en kijk wat de maandelijkse kosten zijn. Dit is een indicatie, dus het is verstandig om een ​​offerte aan te vragen. Je ontvangt het binnen 2 uur, het is gratis en verplicht je tot niets. Het geeft u de mogelijkheid om op uw gemak de aanbiedingen te bekijken en te vergelijken.

Keuken op afbetaling met doorlopend krediet

Naast de persoonlijke lening kunt u ook kiezen voor een doorlopend krediet. Dit is een leenvorm waarmee u reeds afgeloste bedragen kunt opnemen tot aan de maximale kredietlimiet. Het doorlopend krediet als lening heeft alleen zin als u in de toekomst vaker geld nodig zult hebben. Rente en looptijd staan ​​bij een doorlopende lening niet vast, dit is belangrijk om te overwegen.

Bereken het maximale krediet

Benieuwd hoeveel je kunt lenen voor een nieuwe keuken? Gebruik de Lenengeld.nl rekenmodule en bekijk de rente en maandelijkse kosten. Vraagt ​​u dan een offerte aan, dan weet u precies wat u kunt lenen.

Daarom leen je van Lenengeld.nl

Leningen voor uw nieuwe keuken zijn geen onbekende voor Lenengeld.nl. Wij werken samen met een aantal kredietverstrekkers die zeer scherpe tarieven hanteren. Dit vinden wij belangrijk omdat we willen dat u leent tegen een zo laag mogelijke rente. Dit geldt niet alleen voor de persoonlijke lening maar ook voor de doorlopende lening. Zoals u ziet zijn wij van alle markten thuis.

Vraag een gratis offerte aan

Inhoudsopgave

Keuken in termijnen kopen
Keuken in termijnen kopen
0 +

Onze aanbieders