geld lenen kost geld

Geld lenen voor zzp’ers zonder jaarcijfers

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Inhoudsopgave

Geld lenen voor zzp’ers zonder jaarcijfers


Mag ik geld lenen voor zzp’ers zonder data?

Lenengeld.nl is een van de grootste geldkredietmakelaars van Nederland. Maandelijks helpen wij tientallen klanten aan een lening tegen een lagere rente. Wilt u privé geld lenen en bent u zzp’er? Lees hieronder wat de voorwaarden zijn. Jaarcijfers presenteren hoort daarbij!

Geld lenen als zzp’er

Ook de arbeidsmarkt is de afgelopen jaren sterk veranderd. En dat heeft impact op het aantal zzp’ers. Begin 2019 stonden er ruim 1,2 miljoen ondernemers als zelfstandige ingeschreven en de trend stijgt met zo’n 40.000 tot 50.000 aanmeldingen per jaar.

In het verleden waren banken terughoudend met het verstrekken van leningen aan zzp’ers vanwege de verschillende inkomens van zzp’ers. Daarnaast hebben niet alle zzp’ers een vangnet als ze arbeidsongeschikt worden of tijdelijk werkloos zijn.

Om aan de groeiende vraag te voldoen, hebben kredietverstrekkers zich aangepast. Toch is het voor veel zzp’ers nog steeds lastig om een ​​lening af te sluiten, bijvoorbeeld voor een auto of woningrenovatie. Lenengeld.nl is een geweldige manier om een ​​lening te krijgen voor freelancers. Wij bemiddelen voor diverse kredietverstrekkers die een lening voor zzp’ers aanbieden privé doeleinden.

Een lening voor zelfstandigen zonder jaarcijfers. Is dat mogelijk?

Geld lenen is niet altijd even makkelijk voor ondernemers en zzp’ers. Of het nu gaat om een ​​vennootschap onder firma, eenmanszaak of vennootschap met beperkte aansprakelijkheid – het maakt vaak niet uit als het om bedrijfsfinanciering gaat. Om geld te lenen richt de gemiddelde bank of financieringsmaatschappij zich vooral op personen met een vast salaris. Je moet ook rekening houden met de bedragen. De leningen bedragen doorgaans maximaal 30.000 – 60.000 euro

Zelfstandigen die geld willen lenen, moeten een aantal punten overleggen. Zo vragen wij de kredietbanken om de jaarcijfers van de afgelopen 3 jaar zodat wij uw inkomen goed kunnen inschatten. Want het inkomen van een zzp’er fluctueert aanzienlijk meer dan het inkomen van consumenten met een contract van onbepaalde duur. De kredietverstrekker heeft daardoor een verhoogd risico dat de zzp’er niet meer aan zijn betalingsverplichtingen kan voldoen.

Als u uw bedrijf minder dan een jaar geleden hebt opgericht, kunt u het jaar natuurlijk niet opgeven. Helaas is het dan niet mogelijk om via Lenengeld.nl geld te lenen.

Een lening voor zelfstandigen voor privédoeleinden

Wilt u als ondernemer geld lenen voor privé doeleinden zoals keuken, verbouwing of een auto? Of uw huidige lening oversluiten? Dan helpen we je graag aan de goedkoopste lening. Via Lenengeld.nl kunt u geheel online meerdere offertes aanvragen. Wij bezorgen u een persoonlijke inlogcode zodat u in alle rust alle informatie kunt opvragen via de beveiligde “login my Lenengeld.nl”-omgeving.

Voorwaarden lenen voor zzp’ers. Aan welke eisen moet je voldoen?

 1. U leent het geld voor persoonlijk gebruik, dus het wordt niet gebruikt voor uw eigen bedrijf
 2. Je bent minimaal 3 volledige boekjaren zelfstandig ondernemer en geeft inzicht in de jaarrekening van het verleden
  1. Jaarrekening 2017
  2. Jaarrekening 2018
  3. Voorlopige jaarrekening 2019
 3. Bij de inschrijving van het bedrijf moet u een uittreksel van de KvK overleggen
 4. Uw bedrijf heeft een positief eigen vermogen.
 5. Je hebt een correcte betalingsgeschiedenis en geen negatieve BKR-code.

Als u aan bovenstaande voorwaarden voldoet, gaan wij graag op zoek naar de beste aanbieding voor u. Vul ons aanvraagformulier in en u ontvangt binnen enkele uren een vrijblijvende offerte.

Vraag een gratis offerte aan

Inhoudsopgave

Geld lenen voor zzp'ers zonder jaarcijfers
Geld lenen voor zzp’ers zonder jaarcijfers
0 +

Onze aanbieders