geld lenen kost geld

Geld lenen naast een hypotheek

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Inhoudsopgave

Geld lenen naast een hypotheek


Hypotheek met lening ernaast

Heb je een woning met een hypotheek en ben je op zoek naar een goedkope lening? Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden voor huiseigenaren om geld te lenen. En dat tegen de laagste rente van Nederland. Lenengeld.nl laat de mogelijkheden zien.

Krediet afsluiten naast een hypotheek

Situatie: U heeft een hypotheek en u betaalt deze maandelijks af. Kun je nog wel een lening afsluiten zoals een persoonlijke lening of een doorlopend krediet? Vaak wel, maar er wordt wel rekening gehouden met de netto woonlasten. Maar ook het netto inkomen, zowel van uzelf als van een partner.

Koop een huis? Dit gaat gepaard met extra kosten die u zelf moet dragen. U kunt dit in de regel niet financieren met de hypotheek. Dit is ook de reden waarom veel mensen naast een hypotheek ook een lening afsluiten. Daarnaast kunnen andere woonwensen, zoals een verbouwing, keuken of badkamer, met een lening worden gerealiseerd.

Extra lenen met een hypotheek

Een hypotheek kan tot maximaal 100% van de woningwaarde worden gefinancierd. Hierdoor kunnen extra kosten of aanpassingen aan de woning vaak niet meer in de hypotheek worden meegenomen. In bepaalde gevallen kunnen energiebesparende maatregelen gefinancierd worden, uw hypotheekadviseur kan u hier meer over vertellen.

Is het mogelijk om naast een hypotheek ook een lening af te sluiten? Dit is afhankelijk van uw wensen en uw persoonlijke situatie. Wilt u de lening tegelijk afsluiten of wilt u eerst wennen aan uw nieuwe woonlasten? Er is veel mogelijk, Lenengeld.nl helpt u graag verder. Hoe beslis je. Vraag bijvoorbeeld een vrijblijvende offerte aan en bekijk zelf de goedkoopste aanbiedingen.

Kies een leenvorm die bij je past

De combinatie hypotheek en lening is prima, maar de leenvorm is goed om naar te kijken. Vooral persoonlijke leningen zijn populair. U leent een geldbedrag dat in één keer op uw rekening wordt gestort. U kunt er een verbouwing van de woning mee financieren, maar ook bijvoorbeeld een keuken of badkamer.

Misschien wilt u uitbreiden of toevoegen aan wat veel kopers doen. Hiervoor is natuurlijk wel extra geld nodig, wat je ook kunt financieren met een persoonlijke lening. Maar wat als u van tevoren niet weet hoe lang een verbouwing duurt of wat deze gaat kosten? Dan is er nog de doorlopende lening, een leenvorm waarmee u reeds terugbetaalde bedragen kunt opnemen. Dit kan natuurlijk alleen met de vooraf vastgestelde maximale kredietlimiet. Bij Lenengeld.nl heb je altijd de keuze tussen een persoonlijke lening of een doorlopend krediet, en zo eenvoudig is het.

Een lening met een hypotheek erop

Ook kan het zijn dat u al een lening heeft en een hypotheek wilt afsluiten. U krijgt dan een lening met daarop een hypotheek. Is dat mogelijk? Dat wordt bepaald door de hypotheekverstrekker. Hiermee berekent u uw huidige inkomen, uw woonsituatie en vaste lasten. Onder deze vaste lasten vallen ook leningen, zoals een persoonlijke lening of een doorlopend krediet.

Wilt u een hypotheek afsluiten terwijl u al een lening heeft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij bekijken graag vrijblijvend voor u de mogelijkheden. vullen Vul hier uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Oversluiten van een lening (met of zonder hypotheek)

U kunt mogelijk besparen op uw huidige lening, zeker nu de leenrente historisch laag is. U kunt een lening oversluiten als u een hypotheek heeft of als u een toekomstige hypotheek heeft. Kijk of en hoeveel het oversluiten van een lening u zal opleveren.

Vraag een gratis offerte aan

Inhoudsopgave

Geld lenen naast een hypotheek
Geld lenen naast een hypotheek
0 +

Onze aanbieders