geld lenen kost geld

Geld lenen met voordeel

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Inhoudsopgave

Geld lenen met voordeel


Geld lenen met voordeel

Geen verdiend inkomen, maar uitkeringen? Een veelgestelde vraag is: Kun je geld lenen met een dienst? Kredietverstrekkers zijn daar vaak huiverig voor. Het hangt echter allemaal af van het type uitvoering. In sommige gevallen kunt u geld lenen, op deze pagina leest u hoe.

Verschillende soorten voordelen

Het ene voordeel is het andere niet. Er is een WW-uitkering, Wajong-uitkering, maar ook AOW. Vaak wordt gedacht dat met een uitkering geen krediet kan worden verkregen, maar dat is niet altijd het geval. Hoewel kredietverstrekkers de voorkeur geven aan een vast inkomen, zijn er ook zeker opties als je maar één voordeel hebt.

Omdat er verschillende soorten uitkeringen zijn, gaan we per dienst na of je geld kunt lenen.

Geld lenen met een WW-uitkering

De bekendste uitkering is de WW of WW. Deze service is maximaal 24 maanden geldig. Dit hangt af van uw professionele loopbaan en voor hoeveel uren u socialezekerheidsuitkeringen hebt ontvangen. Wat dacht u van een lening in combinatie met een WW-uitkering? Omdat de uitkering maximaal 24 maanden is, bestaat er een risico door de beperkte duur van het inkomen. Het is mogelijk dat de lening niet wordt terugbetaald nadat de betaling is voltooid. Lenen met alleen een WW-uitkering is dus niet mogelijk.

Lening met AOW/pensioenuitkering

De AOW is het basispensioen. Afhankelijk van de voorziening in het verleden kunt u alsnog een aanvullend pensioen opnemen. Met een AOW bent u verzekerd van toekomstig inkomen. Dit betekent dat bij het aangaan van een lening rekening wordt gehouden met het AOW-pensioen. De hoogte van de lening is afhankelijk van de woonlasten en overige kosten, maar natuurlijk ook van het doel van de lening. Bij Lenengeld.nl heb je altijd de mogelijkheid om geld te lenen van een AOW bij de seniorenlening.

Voordelen: sociale bijstand

Als u geen eigen inkomen heeft of recht heeft op een andere uitkering, heeft u recht op een bijstandsuitkering. De hoogte van de bijstand is 70% van het netto minimumloon (alleenstaande) tot 100% (gehuwde of samenwonende). Deze inkomsten worden door financieringsmaatschappijen niet in aanmerking genomen bij het lenen. Geld lenen bij de bijstand is helaas niet mogelijk.

Wajongprestaties en lenen

Jonggehandicapten krijgen een Wajong-uitkering. De hoogte van de uitkering staat vast en het is ook duidelijk dat u over een langere periode een uitkering krijgt. Aangezien dit een stabiele betaling is, houden kredietverstrekkers hier vaak rekening mee bij het berekenen van de lening.

WIA-uitkeringen, hoe zit dat?

Mensen met een chronische ziekte of ziekte hebben recht op een WIA-uitkering. Deze vorm van prestatie is afhankelijk van de persoonlijke situatie, net zoals de prestatie vrij stabiel is. Dan zal de geldverstrekker dit zien als een stabiel inkomen en dit meenemen in de beoordeling van de lening. In dit geval zijn er opties. Hiervoor moet de bank echter alle gegevens zelf evalueren.

Tips om voordelig geld te lenen

Er zijn verschillende soorten kredieten, waarbij persoonlijk krediet en doorlopend krediet het populairst zijn. Als het gaat om geld lenen met een uitkering, is de meest voorkomende vorm van persoonlijke lening degene die gekozen is. Dit type lening heeft een vaste rente en een vaste looptijd. Zo weet je precies wat je elke maand terugbetaalt, dat is fijn.

Bij de persoonlijke lening ontvang je het geleende bedrag in één keer op je rekening. Praktisch voor het kopen van een auto, motor, verbouwing of misschien die lang gedroomde vakantie. Denkt u dat u in de toekomst vaker geld nodig zult hebben? Dan is er sprake van doorlopend krediet. Bij dit type krediet kunnen reeds afgeloste bedragen worden opgenomen. Het doorlopend krediet gecombineerd met een uitkering is misschien niet altijd mogelijk. Lenengeld.nl bepaalt of u hiervoor in aanmerking komt.

Naast de voordelen is er ook een inkomen

Heeft u naast uw prestaties een inkomen, bijvoorbeeld uit loondienst of zelfstandige? Houd hier altijd rekening mee bij het berekenen van een lening. Kijk ook naar het inkomen van uw partner: dit inkomen telt ook mee! Zie je, geld lenen met bepaalde voordelen behoort tot de mogelijkheden.

Vraag een gratis offerte aan

Inhoudsopgave

Geld lenen met voordeel
Geld lenen met voordeel
0 +

Onze aanbieders