geld lenen kost geld

18.000 euro lenen

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Inhoudsopgave

18.000 euro lenen


Geld lenen 18.000 euro

Je wilt 18.000 euro lenen, maar hoe werkt dat? Veel mensen kiezen voor een persoonlijke lening, minder vaak voor de doorlopende lening. Lenengeld.nl heeft het allebei, waarbij u ook kiest voor de laagste rente. Je vergelijkt natuurlijk verschillende aanbieders met elkaar, daarom leggen we je uit hoe het allemaal werkt.

Leen de leendoelstelling van € 18.000

Weet u wat u met € 18.000 kunt doen? Hiermee kunt u een nieuwe auto, een (gebruikte) motor of caravan financieren. Maar ook een moderne keuken of badkamer. Met het geld kunt u een aanbouw of een nieuwe tuin financieren. Reden genoeg om een ​​bedrag van 18.000 euro te lenen.

Bepaal uw leningdoel. Dit lijkt misschien vreemd, maar u moet wel weten waar u het geld voor nodig heeft. Het is helemaal niet aan te raden om “zomaar” geld te lenen. Daarnaast pas je de looptijd van de lening aan op het leendoel. Denk maar aan een auto waar je vijf jaar mee wilt rijden. Bij voorkeur is de looptijd van de lening maximaal vijf jaar.

Over de rente en de looptijd

Je leent niet zomaar € 18.000. Als u geld leent, betaalt u het in maandelijkse termijnen terug. Ze doen dit inclusief rente, een vergoeding die de geldschieter van u ontvangt. Hoe langer de looptijd, hoe lager uw maandlasten. Daarentegen betaal je meer met een lange termijn op de bestemming. Het is daarom altijd interessant om de looptijd zo kort mogelijk te houden.

Bij een lening van 18.000 euro wil je natuurlijk weten wat je maandelijks terugbetaalt. U kunt hiervoor onze online rekenmodule gebruiken. Vul een bedrag van € 18.000 in en kijk wat u per termijn terugbetaalt.

18.000 euro lenen, is rente verplicht?

Veel mensen vragen zich af waarom je rente betaalt. De kredietverstrekker leent u geld en neemt daar enig risico mee. Ook hiervoor kan een vergoeding worden verstrekt. Anderzijds is het dankzij de rente voor de belastingdienst wel duidelijk dat het om een ​​lening gaat en niet om een ​​schenking. In bepaalde gevallen is de rente die u betaalt zelfs aftrekbaar!

€ 18.000 kaskrediet: de persoonlijke lening

Wie 18.000 euro wil lenen, kan het beste af met een persoonlijke lening. Dit is een zeer populaire vorm van lenen waar bijna iedereen voor kiest. Je leent een bedrag van 18.000 euro en krijgt dit in één keer op je rekening. Het geld is direct voor u beschikbaar. Zo kunt u financieren wat nodig is, bijvoorbeeld een auto, een verbouwing of een uitbreiding.

Bij persoonlijke leningen staan ​​de rente en looptijd vast. Dit betekent dat uw maandlasten ook vast staan, ongeacht of de marktrente stijgt (of daalt). Dankzij de vaste rente heeft u meer zekerheid. U kunt uw maandlasten veel gemakkelijker berekenen. Heeft u in de tussentijd een financiële meevaller, dan kunt u uw lening boetevrij aflossen. Uiteraard, alleen als u dat wilt, verplichten wij u tot niets.

Kan ik € 18.000 lenen via een doorlopend krediet?

U bent bezig met een verbouwing maar u weet van tevoren niet hoe lang het gaat duren of hoeveel het gaat kosten. Een doorlopend krediet is een leningvorm waarmee reeds afgeloste bedragen kunnen worden opgenomen. Het nadeel van deze lening is dat de rente en looptijd niet vast staan. De maandlasten blijven gelijk, de looptijd kan variëren door dalende of stijgende rentes.

18.000 euro lenen via de doorlopende lening is alleen aan te raden als je vaker geld nodig hebt. In alle andere gevallen past de persoonlijke lening waarschijnlijk beter bij u. Vergelijk daarom deze twee soorten leningen met elkaar.

Vraag gratis offertes online aan

Ben jij ook benieuwd wat het kost om € 18.000 te lenen? U kunt deze lening eenvoudig online afsluiten. Via “Mijn Omgeving” kunt u direct online een of meerdere offertes aanvragen. Ons doel is om deze aanbiedingen binnen 2 uur te creëren. Bekijk ze gerust op uw gemak, u kunt later een keuze maken. Zie je, 18.000 euro lenen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn

Vraag een gratis offerte aan

Inhoudsopgave

18.000 euro lenen
18.000 euro lenen
0 +

Onze aanbieders