geld lenen kost geld

Doorlopende krediet oversluiten? Direct geregeld.

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Inhoudsopgave

Doorlopende krediet oversluiten? Direct geregeld.

Doorlopende lening overdragen tegen een lagere rente!

Leners met een goede kredietwaardigheid kunnen vaak een lagere rente krijgen op een doorlopende lening. Met dit type lening kunnen leners tot een bepaalde limiet lenen en deze vervolgens in de loop van de tijd terugbetalen. Het kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals huisreparaties, autoreparaties of zelfs vakanties. De rente op een doorlopende lening is meestal lager dan de rente op een creditcard, dus het is een geweldige optie voor diegenen die schulden met een hoge rente willen vermijden. Een doorlopende lening kan ook helpen bij het opbouwen van uw credit score, omdat het laat zien dat u op verantwoorde wijze met schulden kunt omgaan. Als u geïnteresseerd bent in een lagere rente op een doorlopende lening, kijk dan rond en vergelijk aanbiedingen van verschillende kredietverstrekkers.

Waar een doorlopend krediet oversluiten?

Bij het oversluiten van een doorlopend krediet zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. De eerste is de rente. Als het nieuwe krediet een hogere rente heeft, is het misschien de overdracht niet waard. U wilt er ook zeker van zijn dat er geen kosten aan de overdracht zijn verbonden.

Een ander ding om te overwegen is hoe lang het duurt voordat de overdracht is voltooid. Sommige overboekingen kunnen enkele weken duren, dus zorg ervoor dat je genoeg geld hebt gespaard voor het geval je het in die tijd nodig hebt.

Ten slotte moet u ervoor zorgen dat de nieuwe creditcard een lagere limiet heeft dan uw huidige kaart. Zo houdt u uw uitgaven onder controle en voorkomt u ongewenste schulden.

Inhoudsopgave

30.000 euro lenen
Doorlopende krediet oversluiten? Direct geregeld.
0 +

Onze aanbieders