geld lenen kost geld

Direct uw Spaarkrediet oversluiten – Lenengeld.nl Financieringen

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-

Inhoudsopgave

Direct uw Spaarkrediet oversluiten – Lenengeld.nl Financieringen


Spaarkrediet oversluiten

In de jaren 90 en in de jaren 2000 t/m 2008 zal hij veel spaaren, ook wel premiekrediet genoemd, afgesloten door financieel adviseurs. Een spaarkrediet bestaat uit twee kanten van de consument pensioen over het geende drag en aan de andere kant een spa premium bij een verzekeraar.

De looptijd van een spaarkrediet is vaak tussen 15 jaar en 20 jaar, na de periode wordt met het bespaarde geld de lening afgelost. Althans dat was de bedoeling. Het naam spaarkrediet is wat dat betreft ellendig, dat omdat het spaargeld is gedocumenteerd. Dit is anders dan bij een normaal lening oversluit. De opbrengst van een spaarkrediet oversluiten is dan ook afhankelijk van de beleggingsresultaten en de aandelenbeurzen slecht blijven veel consumenten achtste met een resterende schuld.

Restschuld spaarkrediet

De resterende schuld blijft na de aflossing van de spaarpolis wel terugbetaald aan de bank. Vaak is de rente van deze resterende schuld hoog en kunt u deze voordeliger oversluiten naar Lenengeld.nl. Wij sluiten leningen over bedragen van variërend vanaf 10.000 euro tot 30.000 euro tot 40.000 euro of zelfs meer. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Spaarkrediet oversluiten

Lenengeld.nl gelooft niet in de constructie lenen en opslaan in 1 product en houd het liever simpel. Een lening moet je aflossen en het liep zo snel mogelijk! Het kan voor u een overweging zijn om het nog lopende spaarkrediet tussentijds over te sluiten.

Zeker als uw spaarpolis cq kapitaalpolis nog enkele jaren begint met deze gaat uitkeren, de beleggingswaardes in de polis (zwaar) tegenvallen dan kunt u ook kiezen om deze te kopen en te gaan voor zekerheid van nu aflossen.

Zekerheid van aflossen

Dit doet u door bijvoorbeeld door de spaarwaarde af te lossen op uw lening en deze dan over te sluiten naar een persoonlijke lening. Van dit voordelig voor u uitpakt dan kunnen wij niet op voorhand zeggen, hiervoor kunt u het beste een vrijblijvende aanbieding op aanvraag.

Wilt u weten of u uw spaarkrediet voordelig kunt oversluiten? dan gratis een aanbieding aan en laat bekijken van u geld kunt sparen.

Vrijblijvende aanbieding aanvägen

Inhoudsopgave

0 +

Onze aanbieders